|joi, mai 26, 2022
  • Follow Us!

Deputatul PDL Samoil Vîlcu nu are cont pe Facebook 

Deputatul PDL Samoil Vîlcu nu are cont pe Facebook

Deşi la o căutare pe acest site de socializare recunoscut poate fi găsit un profil cu date de identificare ale deputatului PDL Samoil Vîlcu, parlamentarul nu a ales să comunice virtual cu oamenii prin această modalitate, ci doar prin intermediul blogului personal www.samoilvalcu.ro.

„Am citit în presă şi am aflat că deţin un astfel de cont pe reţeaua de socializare Facebook. Am verificat şi am constatat că o persoană necunoscută îmi gestionează datele personale, fără ca eu să am control asupra informaţiilor. Mai mult, apropiaţii mei au încercat să posteze ceva pe această pagină, dar informaţiile sunt şterse de utilizatorul care se ascunde în spatele numelui meu.

Ma simt obligat să anunţ public că nu deţin o pagină pe Facebook pentru a evita ulterioarele probleme pe care le-aş putea avea din utilizarea abuzivă a numelui meu şi a datelor mele personale. Aşa cum este normal am făcut deja o plângere la Facebook şi voi face şi la forurile competente de pe plan local. Mă dezic de orice fel de informaţii apărute în numele meu pe Facebook, deşi aceste informaţii nu au încă nimic defăimător la adresa mea sau a altor persoane”, susţine deputatul Samoil Vîlcu.

Leave a Response