Denunţătorul din Dosarul Bian, Ristea Cristache, şi-a sechestrat propria nepoată

miercuri, 26 octombrie 2011

Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor - T.A.T.A. acuză:

Denunţătorul din Dosarul Bian, Ristea Cristache, şi-a sechestrat propria nepoată

Bogdan Drăghici (www.ne-cenzurat.ro)

Alianta Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor - T.A.T.A. o susţine pe fosta nora a domnului Cristache Ristea (şeful Centrului Naţional de Formare Profesională a Personalului Propriu al ANOFM de la Râşnov), cel care l-a „denunţat" că lua şpagă de la subalterni pe secretarul de stat Silviu Bian, preşedintele ANOFM. Aceasta se luptă de aproape patru ani cu foştii socri, Cristache şi Georgeta Ristea, şi cu fiul acestora, Ristea Stefan Cristian, deoarece i-au sechestrat practic fiica şi i-au interzis să mai menţină legături personale cu copilul.
Vila familiei Ristea din cartierul Râureni din Rm.Vâlcea s-a transformat de ani de zile în CASA ORORILOR. Mama copilei a fost maltratată de nenumărate ori în imobil atât în timpul mariajului cu fiul denunţătorului cât şi ulterior, atunci cand a încercat să-şi vadă fiica. Fosta noră descrie scene abominabile petrecute în conacul conf.univ.dr. Ristea Cristache, la care era martoră şi nepoata acestuia, fiind vorba chiar de bătăi crunte administrate de beizadea chiar părintilor săi.

Cu toate acestea, denunţătorul din Dosarul Bian l-a protejat permanent pe feciorul sau, muşamalizând scandalurile în care acesta a fost implicat şi obţinând NUP-uri pe bandă rulantă de la procurori şi de la poliţiştii care l-au anchetat penal. Beizadeaua Ristea călătoreşte în strainatate pe cheltuiala programelor finantate din fonduri europene, fiindu-i chiar furnizate alibiuri chiar de tatal sau, directorul CENTRUL NATIONAL DE FORMARE PROFESIONALA A PERSONALULUI PROPRIU din cadrul ANOFM. 
Aproape saptamanal in ultimul an, politistii, executorul judecatoresc, functionarii de la Directia pentru Protectia Copilului Valcea au venit la poarta conacului din Raureni, pentru a-i convinge pe cei trei (bunici si tata) sa-i respecte drepturile copilului, care nu a mai fost imbratisat de mama sa de ani de zile.
Pentru a sabota legatura afectiva mama-fiica, fiul denuntatorului Cristache Ristea i-a spus copilului ca a fost nascut de el, dintr-o cocoasa gestanta din care a fost scos in urma unei cezariene la finalul celor 9 luni de sarcina. Minciuna a fost sustinuta chiar de denuntatorul Cristache si de sotia sa, aceasta din urma fiind de altfel apelata de fetita „MAMA GETA", in timp ce pe propria mama era obligata sa o strige „ANA".


La data de 1 octombrie anul curent,  fosta nora a denuntatorului s-a deplasat din nou la vila acestuia din Raureni pentru a-si vedea copila conform sentintei civile de incuviintare a programului de legaturi personale parinte-copil, fiind insotita de politie si de executor. Denuntatorul Cristache Ristea si sotia sa au fost agresivi atat verbal cat si fizic, fiind pe punctul de a fi incatusati de politistii prezenti. In luna iulie 2011, fosta lor nora a fost batuta cu bestialitate de fiul denuntatorului chiar in imobilul familiei Ristea, fiind incurajat de proprii parinti sa-si maltrateze fosta sotie in prezenta fiicei lor.
Merita mentionat faptul ca Georgeta si Cristache Ristea, pe langa functiile de conducere detinute la Apele Romane si la ANOFM, sunt cunoscuti drept foarte influenti in sfera politico-administrativa, fiind invocate chiar de propriul fecior conexiunile acestora in SRI si in SIE. Desi reprezinta un pericol public, fiind un agresor cu state vechi in Rm.Valcea, protectia speciala de care se bucura Ristea Stefan Cristian alimenteaza zvonurile conform carora autoritatile publice si justitia romana cunosc IMUNITATEA acestuia in fata legii.
In ziua flagrantului, sambata, 15 octombrie, mama copilului a fost din nou la poarta denuntatorului Ristea, stiind ca este aniversarea fostului socru si sperand sa i se permita sa-si vada fiica. Sarbatoritul era la Rasnov si comitea fapte penale, fiind in sfarsit cercetat pentru complicitate la luare de mita.

Potrivit newsbv.ro, Silviu Bian, şeful ANOFM a fost dat pe mâna procurorilor anticorupţie de către vâlceanul Ristea Cristache, şeful CNFPPP Râşnov (Braşov). Potrivit aceleiaşi surse, vâlceanul este acuzat de complicitate la luare de mită de procurorii DNA, pentru că a strâns banii de la colegi pentru a-i da lui Bian. Ristea Cristache şi-a sărbători împlinirea vârstei de 61 de ani, dar la petrecere, pe lângă şeful ANOFM , i-a „invitat" şi pe procurorii anticorupţie. Cristache este şi conferenţiar la filiala Râmnicu Vâlcea a Universităţii „Spiru Haret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe