Limuzină de 100.000 de euro distrusă într-o încăierare de hackeri

miercuri, 21 septembrie 2011

Cartierul Ostroveni, Râmnicu Vâlcea:

Limuzină de 100.000 de euro distrusă într-o încăierare de hackeri

Reglare de conturi în stil mafiot în cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea. În dimineaţa zilei de 20 septembrie, la ora 5.10, doi tineri cercetaţi în mai multe dosare penale pentru agresiuni şi fraude informatice (tranzacţii on-line fictive), Marian Mădălin Rafa şi Radu Dumitru Niculescu Ungureanu, i-au făcut praf limuzina „colegului de breaslă", Marius Alin Mândruţă. Aceştia au izbit de mai multe ori cu maşina proprie, un Audi S4 decapotabil, portierele automobilului Mercedes CLS 350 . Cei doi agresori au dat dovadă de o violenţă ieşită din comun. Maşina lovită era parcată regulamentar pe o stradă în cartierul Ostroveni.

„Maşina era nouă, avea doar 400 de km la bord, iar dauna cred că este totală. Am mai avut probleme cu cei doi agresori în urmă cu trei ani şi jumătate când am fost tăiat cu cuţitul şi bătut atât de rău încât am avut nevoie de 165 de zile de îngrijiri medicale. " a spus Marius Alin Mândruţă, proprietarul maşinii avariată.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cristina Hănulescu, cei doi agresori au spart parbrizul cu mânerul unui cuţit şi strigau la proprietarul maşinii să coboare. Vecinii din zona incidentului au sunat la Poliţie, care i-a reţinut pe Rafa şi Ungureanu.

„Şoferul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice iar lui Ungureanu i s-a întocmit dosar penal pentru amenințarea cu un cuţit în spaţiul public şi riscă închisoare de la trei luni la doi ani sau amendă penală. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor producerii evenimentului." a mai declarat Cristina Hănulescu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe