|marți, mai 18, 2021
  • Follow Us!

Sparle si soparle 

Sparle si soparle

• În încercarea disperată de a-şi menţine scaunul, directorul de la Oltchim, Constantin Roibu, recurge la tot fel de „chichiţe juridice” pentru a nu le da voie acţionarilor minoritari PCC şi Carlson Ventures să participe la şedinţele AGA. Concret, avocaţii lui Roibu le-au transmis în urmă cu două săptămâni celor de la Carlson Ventures că… nu figurează ca acţionari la Oltchim, iar în urmă cu câteva zile le-au spus că nu pot participa pentru că procura de reprezentare specială a Nachbar Services Limited (controlată tot de Carlson) a fost înregistrată… prea târziu.

Despre încercarea de a-l intimida pe celălalt acţionar important de la Oltchim – PCC – nu mai vorbim, astfel că se conturează un abuz din partea directorului Roibu asupra proprietarilor societăţii ce deţin împreună 33% din Oltchim. Se poate considera că abuzul managerului general se prelungeşte atunci când descoperi că Roibu pune beţe-n roate iniţiativei de a fi aleşi doi membri în consiliul de administraţie din partea celor doi acţionari….

• Rămânem tot la Oltchim şi trebuie să spunem că miercuri, Marius Olariu, patronul cabanei Bâlea Cascadă, şi-a dat demisia din funcţia de administrator provizoriu la combinat, iar în locul său a fost numit Constantin Dascălu, consilier al ministrului Ion Ariton.

• Tindem să-i dăm perfectă dreptate patronului de la Etalon, Valentin Adrian Iliescu, care pe Facebook a spus: „Este nedrept! Judecătoria Turnu Severin a validat, prin senţinţa instanţei, cereri de eliberare condiţionată pentru 62 de persoane. Parchetul a formulat cerere de recurs împotriva sentinţei de eliberare numai împotriva lui Mircia Gutău. Toate cele 61 de persoane vor fi puse astăzi în libertate, deşi erau persoane condamnate pentru crimă, viol, tâlhărie sau alte fapte foarte grave. Doar Mircia Gutău rămâne încă în penitenciar”.

• Felicitări Secţiei Drumuri Naţionale Vâlcea şi directorului Eugen Mănescu pentru rapiditatea şi eficienţa cu care au rezolvat problema reabilitării viaductului Cârligu Mic, de pe Valea Oltului!

Leave a Response