Echipa de fotbal CSM Rm. Vâlcea a debutat cu stângul în turul Ligii a II-a

duminică, 21 august 2011

Echipa de fotbal CSM Rm. Vâlcea a debutat cu stângul în turul Ligii a II-a

• CS Municipal a făcut un meci foarte slab la Alba Iulia şi după prima etapă este pe ultimul loc al clasamentului

Unirea Alba Iulia - CS Municipal 2-0 (2-0)
Stadionul Unirea din Alba Iulia, spercatori 500
Au arbitrat: Arbitru: Flavius Alin Roşu (Timişoara); Asistenţi: Bogdan Gheorghioiu şi Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj)
Au marcat: Stanciu (25), Pleniceanu (38). Cartonaş roşu: Pascal (84)
Au evoluat formaţiile:
Unirea:
Pascal -Dîlu (Ene, 51), Potopea, Bumbac, Al. Giurgiu - Badea, Cl. Oana, Şopu, Pleniceanu, S. Costea (Lasc, 85) - S. Mureşan, N. Stanciu (M. Oprea, 71). Antrenor Stelian Gherman

CS Municipal: R. Chirică - Tomozei (Ieremia, 70), Dandea, Plecanciuc, Vătăjelu - G. Roşca, O.Vasile, G.Ene (Dalu, 50), D. Mitu , Pribac - Vlăduți (Pârvu, 56). Antrenor Laurențiu Tudor.

CS Municipal a sperat la un rezultat pozitiv la debutul în noua stagiatură a eşalonului inferior, mai ales că juca în deplasare pe terenul unei formaţii fără prea mari pretenţii, Unirea Alba Iulia. Cum la finele campionatului vor retrograde cinci formaţii, orice punct este important în tentativa de salvare de la retrogradare. Din păcate, însă, campania de transferuri săracă îşi spune cuvântul şi CS Municipal a făcut un meci slab în "Cetate" şi nu a putut spera nici măcar la un rezultat de egalitate.

Ne-au făcut până la pauză

După minutele obişnuite de tatonare, gazdele au deschis scorul încă din minutul 25. Faza a fost creată de Silviu Mureşan şi finalizată de Nicolae Stanciu, care a punctat sec de la marginea careului mic. Vâlcenii nu au reacţionat aşa cum trebuia şi la pauză a fost 2-0. În minutul 38, apărarea gândită de Laurenţiu Tudor avea să cedeze din nou. Pleiniceanu a prins un şut interesant de la 16 metri, mingea s-a dus la colţul lung al portarului Chiriţă şi gruparea vâlceană era în handicap de două goluri la pauză. Partea a doua a meciului a fost echilibrată şi CS Municipal chiar a dominat întâlnirea în unele momente. Cea mai mare ocazie a ultimelor 45 de minute a fost semnată de gruparea din Zăvoi, spre final. Cu şase minute înainte de terminarea partidei, Dalu a scăpat singur spre poarta lui Pascal, a încercat să-l lobeze pe portarul de la Alba Iulia, care a pus mâna pe minge în afara careului şi a fost eliminate direct. Lovitura liberă directă a rămas fără rezultat şi în minutele rămase oltenii nu au reuşit nici măcar să reducă din handicap, chiar dacă au avut superioritate numerică.

Finalmente a fost 2-0 pentru Unirea Alba Iulia, rezultate care-i trimite pe vâlceni pe ultimul loc al clasamentului, poziţie împărţită cu FC Bihor Oradea şi Arieşul Turda. La finele meciului din "Cetate", tehnicianul secund al CSM-ului, Sorin Bucuroaia, a recunoscut că echipa a jucat slab: "Cuvântul de ordine este dezamăgire, echipa a jucat foarte slab. Nu mă aşteptam la un început aşa slab de campionat. Au fost două reprize distincte, în prima am jucat foarte slab, în repriza secundă, am controlat jocul şi am avut o posesie bună. Am luat două goluri pe greşeli personale. Ambele echipe au jucat foarte slab, dar Unirea a fost mai pragmatică, noi am greşit când nu trebuia şi nu am mai putut să revenim în joc". În etapa viitoare, CS Municipal primește vizita unei echipe solide, Gaz Metan Severin, formație despre care se spune că va ținti promovarea și se va muta la Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe