DREPT LA REPLICA

miercuri, 31 august 2011

DREPT LA REPLICA

Referitor la articolul publicat de Ziarul de Valcea.ro "Capusa AMITRANS "suge" si nu se mai satura! Remus Mihaescu, fiul soferului lui Roibu, are afaceri de zeci de miliarde de lei cu OLTCHIM-ul".

Cu toate ca articolele publicate in trecut de Ziarul de Valcea cu referire la activitatea S.C. OLTCHIM S.A. Rm. Valcea si a conducerii societatii, s-au dovedit fara fundament si cu scopul voit de a discredita activitatea societatii, acest ziar sub semnatura lui Tiberiu Pirnau a reanceput publicarea de articole cu prezentarea de neadevaruri prezentate tendentios.
Nu cunoastem substratul acestor articole si interesul lui Tiberiu Pirnau de a discredita in continuare activitatea S.C. OLTCHIM S.A. si conducerea acesteia.

Prin articolul publicat in Ziarul de Valcea.ro in 29 august 2011 "capusa AMITRANS suge si nu se mai satura!" Tiberiu Pirnau prezinta tendentios si cu scopul de a discredita conducerea S.C. OLTCHIM SA, o relatie comerciala dintre doua societati.
Facem precizarea ca intre S.C. OLTCHIM S.A. si S.C. AMITRANS SRL contractele au fost incheiate transparent urmare a analizei a trei oferte, fiind selectata firma care a oferit conditiile cele mai bune.

S.C. OLTCHIM S.A. prin Sectia Transporturi si dotarea pe care o avea nu putea efectua serviciile contractate cu S.C. AMITRANS SRL, neavand autobasculante de mare capacitate si performante din punct de vedere al consumului, prin care sa se efectueze transportul de calcar de la Bistrita, de var de la Campulung sau lucrarile de la Batal.

In decursul colaborarii dintre S.C. OLTCHIM S.A. si S.C. AMITRANS SRL, nu au fost cazuri de plati in avans, cum tendentios se prezinta in articol, OLTCHIM inregistrand plati restante fata de aceasta firma, astfel:
31 decembrie 2007: 364.203 lei; 31 decembrie 2008: 402.249 lei; 31 decembrie 2009: 995.145 lei; 31 decembrie 2010: 1.381.292 lei; 29 august 2011: 1.507.513 lei.

Deci unde sunt platile in avans mentionate tendentios de Ziarul de Valcea in articol ?
O alta afirmatie tendentioasa este legata de contabilul sef al OLTCHIM cu afirmatia ca si-a bagat vreo trei masini sa transporte calcar. Alin Smeu nu este actionar la nicio firma, singur sau asociat cu rudele sale si nu are in proprietate nici-un autocamion sau masina de transport. Inca o afirmatie fara fundament facuta tendentios.

Domnule Tiberiu Pirnau, ar trebui sa prezentati, daca va respectati meseria de ziarist, care este de fapt scopul acestor articole fara fundament la adresa S.C. OLTCHIM S.A. si a conducerii sale. In interesul cui denigrati conducerea OLTCHIM si cine va plateste pentru acest lucru ?

Biroul de presa Oltchim
NR - Citiţi editorialul din pagina doi

Remus Mihăescu, fiul şoferului lui Roibu, are afaceri de zeci de miliarde de lei cu OLTCHIM-ul

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe