Bulevardul Dem Rădulescu se prelungeşte până la intersecţia cu DN 67

miercuri, 10 august 2011

Veste bună de la primarul Rădulescu:

Bulevardul Dem Rădulescu se prelungeşte până la intersecţia cu DN 67

Contractul de finanţare al proiectului "Prelungire B-dul Tineretului spre Sud cu B-dul Dem Rădulescu de la intersecţia cu str. Ostroveni până la intersecţia cu DN67" va fi semnat cu reprezentanţii municipiului Râmnicu Vâlcea după o ultimă vizită în teren a reprezentanţilor ADR Sud-Vest Oltenia, ce va avea loc în următoarele zile.

Primarul Romeo Rădulescu a precizat că acest proiect a fost elaborat după ce s-a constatat că în zona Ostroveni se manifestă unele dezechilibre care se referă la lipsa legăturilor rutiere facile cu restul oraşului, respectiv zona centrală, Calea lui Traian Sud şi Ostroveni Sud- ieşirea la DN 67 spre Bucureşti şi Craiova/Tg. Jiu, reţelele stradale existente fiind subdimensionate în raport cu cerinţele de trafic şi dezvoltarea economică.

"Am propus realizarea prelungirii B-dului Tineretului spre Sud cu B-dul Dem Rădulescu de la intersecţia cu str. Ostroveni până la DN 67, ca stradă de categoria a II-a cu 4 fire de circulaţie având lungimea de 929 m. O noutate demnă de semnalat este prevederea unei piste pentru ciclişti amplasată pe ambele părţi ale bulevardului. De asemenea, pentru fluidizarea traficului spre zona industrială va fi amenajat un sens giratoriu în intersecţia cu DN 67", a subliniat Romeo Rădulescu.

"Acest proiect ca şi alte mari investiţii aflate în derulare sau în curs de aprobare vizează fluidizarea circulaţiei auto sau eliminarea traficului greu din centrul oraşului ", a concluzionat edilul-şef al Ramnicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe