Spectacole cultural-artistice în Râmnicu Vâlcea

duminică, 3 iulie 2011

Spectacole cultural-artistice în Râmnicu Vâlcea

„O vacanţă de vară ca un spectacol!" este motto-ul sub care se vor desfăşura în municipiu, pe toată perioada verii, spectacole de teatru şi concerte ale Fanfarei „Gabriel Chaborschi".
Programul reprezentaţiilor teatrale susţinute în aer liber de Teatrul de Păpuşi „Dodolino" au început pe 5 iunie, în Parcul Zăvoi şi vor continua să ofere veselie copiilor din toate cartierele municipiului pe toată perioada verii. Cei mici vor putea să se distreze urmărind aceste reprezentaţii stradale ce vor avea loc în zona Cina din Ostroveni, în Petrişor, în parcurile de la Grădiniţele Nord I şi II.
Un program atractiv va avea şi Fanfara de la Palatul Copiilor „Gabriel Chaborschi" ce va încânta râmnicenii susţinând concerte în toate cartierele municipiului.

„Timp de 3 luni vor avea loc concerte şi spectacole de teatru în diferite locuri din Râmnicu Vâlcea. Sezonul reprezentaţiilor gratuite în aer liber îşi propune să aducă arta spectacolului aproape de publicul larg, încurajând comunitatea să participe la evenimente culturale, dar mai ales să aducem bucurie copiilor. După modernizarea Grădinii Zoologice şi mai ales după succesul înregistrat anul trecut cu acest gen de spectacole de stradă, ne-am gândit să continuăm oferind astfel posibilitatea copiilor de a intra în lumea poveştilor şi de a asculta muzică de fanfară. Pentru că vremea bună ne permite avem pregătite pentru această vară multe momente de divertisment pentru râmniceni şi îi aşteptăm să se relaxeze paricipând la evenimentele organizate pentru ei" a declarat preşedintele PDL Râmnicu Vâlcea, primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe