Sparle si soparle

duminică, 31 iulie 2011

Sparle si soparle

• Pe orbeşte, consilierii judeţeni au votat săptămâna trecută propunerea de trecere a Centrului pentru Persoane Vârstnice (o clădire construită din fonduri private) din comuna Nicolae Bălcescu sub autoritatea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea. Spunem că aleşii noştri judeţeni au căzut în capcana întinsă de Ion Cîlea pentru că transferul unui astfel de centru trebuia să se facă în cadrul unei entităţi cu personalitate juridică şi nu aşa cum s-a votat - fără personalitate juridică.

• Vâlcenii care au ales să meargă în week-endul trecut pe Splaiul Independenţei au avut parte de o surpriză mai neplăcută: scena închiriată pe bani grei de la Pro Event era mult prea mică faţă de pretenţiile unui asemenea eveniment, iar sonorizarea a fost mult prea tare pentru că mulţi dintre cei care au fost prezenţi s-au plâns de decibelii în plus emanaţi din cântecele artiştilor.

• Comercianţii care vindeau micii stricaţi şi berea expirată pe Splaiul Independenţei au fost „pedepsiţi" vineri după amiaza, chiar de Ziua Imnului Naţional: vântul puternic şi ploaia torenţială le-a dat la propriu toate afacerile peste cap.

• Se aude că şeful Jandarmeriei Vâlcea şi-a angajat fiica „pe pile" pe o funcţie călduţă chiar la... Jandarmeria Vâlcea.

• Un fost consilier judeţean ţărănist şi-a tras de câteva zile o amantă care face parte din staff-ul tehnic al liberalilor.

• Omul de afaceri liberal şi patronul spiritual al „bolovanilor" din Râmnicu Vâlcea, Nicolae Sofianu, s-a întors recent dintr-un bine-meritat concediu în Franţa, chiar la castelul pe care îl deţine în proprietate.

• Se zvoneşte prin târg, dar noi considerăm că este o informaţie cât se poate de reală, că infractorul Nicolae Minea, fostul proprietar al Hotelului Alutus, vrea să o şteargă englezeşte din ţară. Îi propunem noi o destinaţie „exotică": închisoarea Alcatraz din SUA.

• Tot mai mulţi vâlceni sunt nemulţumiţi de condiţiile existente la ştrandul din Ocniţa. Apa este infectă, iar mizeria este omniprezentă în acest loc. Cu toate că Primăria Ocnele Mari (proprietara ştrandului) încasează taxe de la şoferii care vin în acest loc, aceasta nu se preocupă deloc să asigure condiţii civilizate şi o curăţenie minimă în această zonă.

• O elevă din Râmnicu Vâlcea din clasa a şaptea ne-a trimis la redacţie următoarea nedumerire: „Am asteptat cu nerăbdare Ziua Imnului Naţional, zi în care, cu toţii, o să sărbătorim. Cu toate acestea, trebuie să vă spun că sunt profund dezamăgită de modul cum este aşteptată această sărbătoare naţională de şefii judeţului. Am trecut pe lângă Prefectură, Consiliul Judeţean, Judecătorie şi Tribunal şi am văzut starea jalnică a drapelelor României şi UE uitate şi neluate în seamă pe faţada acestor clădiri. Văzându-le prăfuite şi decolorate am căutat pe internet să văd cine are răspunderea pentru ca la sărbătoarea Imnului Naţional aceste instituţii să fie împodobite cu drapele frumoase. Aşa am aflat că pentru arborarea drapelului României în stare necorespunzătoare, conducătorii autorităţilor sau instituţiilor publice ar trebui să fie sancţionaţi de domnul prefect cu amendă de la 5 milioane lei vechi la 15 milioane lei vechi"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe