Sparle si soparle

duminică, 24 iulie 2011

Sparle si soparle

• În urma apariţiei articolului „Liberalii lui Buican au dat startul luptei pentru ciolanul de la Consiliul Judeţean Vâlcea", un cititor al ediţiei electronice a ziarului nostru a ţinut să precizeze: „Tot despre împărţirea ciolanului de către PNL-iştii ţăranului-ţărănist Buican: omul de bază şi sponsorul lui, alt ţăran - Dan Niţu - cică vrea s-o impună pentru funcţia de subprefect al judeţului nostru pe servitoarea care a dovedit că nu-i iese din cuvânt şi pe care tot el a făcut-o «primăriţa Măciucii» - Maria Floroiu". Noi nici măcar nu am râs la o astfel de remarcă....

• Tot despre articolul apărut în „Ziarul de Vâlcea", preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a ţinut să ne facă o ultimă menţiune în urma apariţiei în presa locală a „răspunsului" avocatului Victor Stănculescu: „Eu doar am auzit de la alţii că domnul Stănculescu ar fi într-o incompatibilitate de funcţii. Oricum, pe mine nu mă interesează ce spun unii sau alţii, pentru că eu am de respectat prevederile protocolului USL. Dacă a făcut acele declaraţii în presă, îl rog doar pe domnul Stănculescu să se abţină şi să se potolească în a continua să emită astfel de afirmaţii".

• Într-un anonimat total, zilele trecute a fost înmormântat în comuna Popeşti marele maestru Iulian Băiaşu, fără să-i fie la căpătâi nici una dintre vedetele pe care le-a lansat de-a lungul anilor sau vreo oficialitate locală. Poate puţină lume ştie, dar Iulian Băiaşu a devenit cunoscut publicului larg atunci când împreună cu marele regizor Titus Munteanu au format „Şcoala Vedetelor". Printre numele cunoscute de vedete care au trecut prin mâna maestrului Băiaşu sunt Aurelian Temişan, Adrian Enache, Marcel Pavel, Călin Geambaşu, Mălina Olinescu, Nadine, Andra şi multe alte nume celebre ale scenelor mari din lumea întreagă.

• Suspectă şi de neînţeles a fost decizia primarului Romeo Rădulescu de a aduce un city-manager (administrator public) la Râmnicu Vâlcea un cetăţean... din judeţul Argeş. Suntem siguri că omul din Piteşti nu cunoaşte deloc problemele Râmnicului şi probabil că va avea nevoie de ani să se adapteze. Prin târg se aude vorba că primarul Rădulescu s-a grăbit cu această decizie pentru că a aflat că peste câteva săptămâni se întoarce din închisoare Mircia Gutău şi probabil că nu vroia să-i ofere acestuia postul de city-manager. Noi zicem că fostul primar Mircia Gutău ar fi meritat din plin această funcţie, cel puţin până se clarifica situaţia juridică a unei noi candidaturi la Primăria Râmnicului.

• Chiar dacă are o hotărâre judecătorească definitivă la mână, primarul din Ocnele Mari, Petre Iordache, pare că se teme şi nu vrea să-l ia de guler şi să-l dea afară pe infractorul Nicolae Minea din ştrandul de la Ocne. De fapt, Minea a aplicat aici aceiaşi „tactică" ca la Hotelul Alutus, transferând ştrandul pe tot felul de firme fantomă pentru a i se pierde urma. Vom reveni asupra acestui subiect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe