Sparle si soparle

duminică, 10 iulie 2011

Sparle si soparle

• Zilele trecute, conducerea Autorităţii Electorale Permanente a dat publicităţii rezulatele unui control efectuat în luna mai la sediul Organizaţiei Judeţene a PSD Vâlcea. Astfel, în urma verificării actelor financiar-contabile, inspectorii AEP au descoperit că anul trecut, în conturile PSD Vâlcea a intrat suma totală de 550 milioane lei vechi din cotizaţiile membrilor de partid, plus 20 milioane lei din „alte surse". Nu a fost nimic ilegal, dar cei de la AEP au recomandat ca scribii de la PSD Vâlcea să ţină cu mai multă stricteţe evidenţele contabile.

• Liberalul de mucava, Cristian Buican, îl reclamă toată ziua pe prefectul Petre Ungureanu la Ministerul Administraţiei şi Internelor, spunând că „Bebe" face presiuni asupra primarului interimar din comuna Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu, pentru a candida din partea PDL la eventualele alegeri anticipate. Total fals, pentru că tactica lui Buican este simplă şi vizează „conservarea" averii agoniste de deputatul liberal - prin impunerea unui primar de la USL -, având în vedere că acesta deţine în proprietate peste 5.100 mp de teren în comuna Mihăeşti.

• Conform noii declaraţii de avere, deputatul de Drăgăşani, Vasile Bleotu, şi-a mai pus la ciorap în ultimele luni suma de 1,5 miliarde de lei vechi, într-un cont la Banca Românească. Are balta peşte, dacă stăm şi ne gândim că veniturile totale ale parlamentarului PSD au fost în 2010 de peste 4 miliarde de lei vechi.

• Persoane răuvoitoare au răspândit săptămâna trecută un zvon de-a dreptul sinistru şi anume că: preotul Sandu Cristescu de la Biserica „Cuvioasa Parascheva" din municipiu ar fi murit. Zvonul este mizerabil şi fals. Preotul Cristescu este bine-mersi, sănătos tun şi la minte şi la trup, capabil să mai slujească în Casa Domnului mulţi ani de-acum înainte.

• Săptămâna ce de-abia s-a isprăvit s-a pus în scenă la sediul PDL din municipiul Râmnicu Vâlcea o piesă de teatru, al cărei regizor, scenarist şi actor a fost nimeni altul decât preşedintele acestui partid, senatorul Dorel Jurcan. Acesta le-a adus la cunoştinţă colegilor săi din conducerea partidului că s-a realizat un sondaj de opinie (nu se ştie în ce perioadă şi pe ce eşantion) în judeţ, care l-a scos pe el cel mai potrivit şi „în formă" potenţial candidat la şefia Consiliului Judeţean Vâlcea. „Nu-i aşa că eu sunt cel mai potrivit să candidez?" - ar fi întrebat Jurcan, iar colegii din conducere s-au şi grăbit să-l voteze în unanimitate cu toate că habar nu aveau care-i treaba cu sondajul scos din mânecă de „El Prezidente". Curată democraţie la PDL! Demn de remarcat este faptul că de la şedinţa cu pricina au lipsit nume grele ale partidului: secretarul general Samoil Vâlcu, vicepreşedintele CJ Romulus Bulacu, deputatul Sorin Zamfirescu, ministrul secretar de stat Valentin Iliescu.

• Evaziune fiscală de zeci de miliarde de lei la o societate de stat din judeţul Vâlcea. Angajaţii societăţii respective au decontat ilegal facturi măsluite eliberate de angajaţii unor agenţii de turism din municipiu. Anumite persoane din conducerea societăţii nu sunt străine de aceste matrapazlâcuri. Am intrat pe firul „afacerii"...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe