Primarul Romeo Rădulescu participă la recepţia oferită de Ambasada SUA la Bucureşti

duminică, 3 iulie 2011

• Pe 4 iulie, cu ocazia Zilei Naţionale

Primarul Romeo Rădulescu participă la recepţia oferită de Ambasada SUA la Bucureşti

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Romeo Rădulescu participă, pe 4 iulie, la recepţia oferită de Ambasada SUA la Bucureşti cu ocazia Zilei Naţionale a acestui stat.
"Este o plăcere şi o onoare pentru mine să fiu prezent la acest eveniment festiv, mai ales că Statele Unite ale Americii sunt un partener al ţării noastre.

Declaraţia Congresului Continental din 4 iulie 1776 a fost actul de naştere al SUA care a devenit de-a lungul timpului un simbol al libertăţii pentru întreaga lume. Americanii ştiu foarte bine cum să celebreze toate momentele din istoria lor, chiar pot fi un exemplu în acest sens. În această zi, pe 4 iulie, americanii prin tot ceea ce fac marchează cu fast Ziua Naţională. Aniversarea a 235 de ani de independenţă este un prilej ca Ambasada SUA la Bucureşti să organizeze o recepţie la care voi reprezenta şi eu cu onoare municipiul Râmnicu Vâlcea, pentru a marca această zi care simbolizează libertatea americanilor.

Evenimentul din 4 iulie este special pentru familiile de americani, considerându-l un moment important, demn de cel mai înalt respect, ce face parte din cultura ţării.
Particip cu bucurie la recepţia oferită de Ambasada SUA la Bucureşti pentru a sărbători acest eveniment", a declarat primarul Romeo Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe