Poliţia Transporturi a intrat în conflict cu... ghicitoarele

duminică, 3 iulie 2011

Poliţia Transporturi a intrat în conflict cu... ghicitoarele

Săptămâna trecută, poliţiştii Biroului de Poliţie Transporturi Vâlcea şi cei din cadrul posturilor de poliţie TF subordonate au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea unui climat corespunzător de siguranţă publică în staţii şi pe trenurile de persoane, combaterea faptelor de natură contravenţională şi penală (furturi de la călători, de la infrastructura feroviară, aruncări cu piatra asupra garniturilor de tren, etc.) şi a fenomenului de călătorie frauduloasă, sens în care au fost organizate şi executate două acţiuni împreună cu efective de jandarmi şi salariaţi CFR cu drept de control.
Pe timpul nopţii, ordinea şi liniştea publică, în complexul staţiei CFR Râmnicu Vâlcea, a fost menţinută împreună cu efective de jandarmi.

În urma activităţilor întreprinse şi a acţiunilor executate în ramura transporturi feroviare au fost patrulate 29 de trenuri şi 26 de staţii, au fost depistaţi 37 călători frauduloşi, de la care au fost încasate suprataxe în valoare de 236 lei, au fost efectuate 9 controale, au fost constatate 3 sancţiuni contravenţionale în valoare de 840 lei şi au fost depistaţi 3 minori care ulterior au fost predaţi la Centrul nr. 5 din municipiul Râmnicu Vâlcea, de unde aceştia plecaseră.
Pe trenul de persoane 2063, care circulă pe relaţia Râmnicu Vâlcea - Sibiu, au fost depistate 2 persoane de sex feminin, care, sub pretextul că îi ghicesc viitorul, i-au sustras unei tinere din municipiul Râmnicu Vâlcea, suma de 50 lei.
Este vorba de Brânduşa D., de 39 ani şi de Liliana M., de 29 ani, ambele din comuna Câineni, faţă de acestea urmând să se efectueze cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe