Noul Volkswagen EOS a sosit la Vâlcea!

miercuri, 20 iulie 2011

• Comunicat de presă

Noul Volkswagen EOS a sosit la Vâlcea!

Noul Eos este perfect pentru un scurt concediu de relaxare. 365 de zile pe an. Fie sub forma unui coupe sportiv, fie decapotat, sub forma unui elegant cabriolet.

Răsfaţă privirile.

Mai marcant, mai sportiv, mai progresiv: noul Eos acaparează toate privirile cu design-ul său complet reconceput. Ca exemplu putem numi partea frontală tipică noului design Volkswagen, cu lamelele grilei radiatorului lăcuite în negru cu margini cromate şi cu cadrul cromat al prizei de aer, precum şi detalii asemeni difuzorului posterior sau blocurilor optice posterioare cu tehnologie LED şi cu fibră optică. Dar highlight-ul absolut este sistemul CSC pentru plafonul compus din cinci secţiuni, având trapă rabatabilă şi glisantă, integrată.

Relaxează simţurile.

În noul Eos, până la patru pasageri vor savura plăcerea de a călători cu un adevărat cabriolet, beneficiind totodată de confortul unui elegant coupe. Aceasta este posibil mulţumită ofertei generoase de spaţiu, cu mult loc pentru genunchi pentru ocupanţii banchetei, dar şi mulţumită zgomotului redus la rulare şi a echipării rafinate, cu multe inserţii cromate. Şoferul şi pasagerul au, în plus, posibilitatea de a se bucura de scaunele sport, care, la cere, pot fi tapiţate cu piele Nappa „Cool Leather".

Asistă la îndeplinirea sarcinilor cotidiene.

Pentru a vă fi de ajutor în viaţa de zi cu zi, noul Eos este disponibil cu diferite sisteme inteligente de asistenţă pentru şofer. Manevrele precise de parcare devin foarte simple, de exemplu, cu asistentul pentru parcare „Park Assist", în timp ce asistentul pentru luminile de drum „Light Assist" asigură vizibilitate bună, fără a incomoda ceilalţi participanţi la trafic. Suspensiile adaptive DCC oferă diferite reglaje, de la confortabil la sportiv

Avansează cu putere inovatoare.

Caracterul dinamic al noului Eos este asigurat de motoare puternice şi economice, TSI sau Common Rail TDI cu patru cilindri şi cu filtru de particule diesel sau cu BlueMotion Technology. În combinaţie cu transmisia automată opţională, cu dublu ambreiaj DSG, cu 6 trepte de viteză, veţi beneficia de calităţi dinamice optime, fără întreruperi de tracţiune.

Linişteşte spiritul.

Pentru noul EOS, siguranţa se află pe primul loc: astfel încât dumneavoastră să vă puteţi concentra doar asupra plăcerii de a conduce. Alături de sistemul electronic de control al traiectoriei, este disponibil un sistem de siguranţă adaptat la nevoile dumneavoastră: de la tetiere şi până la airbag-uri pentru cap şi laterale pentru şofer şi pasager faţă, sau protecţie la răsturnare, a cărei profile de protecţie sunt active atât cu plafonul închis, cât şi cu plafonul deschis.

Vă face să vă doriţi mai mult.

Până acum, noul Eos a dovedit că se poate adapta la orice situaţie. Gama cuprinzătoare de dotări opţionale demonstrează că este, de asemenea, deschis pentru toate dorinţele dumneavoastră: de exemplu, prin numeroasele variante de jante din aliaj uşor, sau prin detaliile rafinate precum farurile bi-xenon cu lumini de zi cu LED, sau noul sistem de radio-navigaţie "RNS 315" cu touchscreen şi funcţie de redare MP3.

Noul Eos il puteti admira acum la showroom-ul Nurvil Volkswagen din Rm.Valcea!
Informaţii suplimentare: Nurvil Volkswagen Rm.Vâlcea, Râureni nr.38, tel.0250 703 630, email: [email protected], website: http://www.nurvil.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe