Ministrul Traian Igaş a dispus anchetarea “amantului feroce

miercuri, 6 iulie 2011

În urma semnalelor trase de „Ziarul de Vâlcea" şi revista „Criterii",

Ministrul Traian Igaş a dispus anchetarea „amantului feroce", Adrian Altărescu

Ministerul Administraţiei şi Internelor a răspuns cu promptitudine la sesizările „Ziarului de Vâlcea" cu privire la activităţile ilegale desfăşurate la Râmnicu Vâlcea de consilierul guvernamental Adrian Altărescu. Direcţia Informare şi Relaţii Publice din MAI ne-a trimis următoarele precizări:

„Referitor la articolul „Adrian Altărescu, consilierul ministrului IGAŞ / Un amant feroce care îşi apără cuibuşroul de nebunii de la Altus", pentru corecta informare a cititorilor dumneavoastră facem precizarea că persoana la care faceţi referire în cadrul articolului nu deţine funcţia de consilier al ministrului Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igaş. Persoana respectivă este angajată a Direcţiei Generale pentru Relaţia cu Comunităţile Locale. Cu privire la aspectele prezentate în cadrul articolului, facem precizarea că acestea au fost înaintate structurii de specialitate a Ministerului Administraţiei şi Internelor, în vederea analizării şi dispunerii măsurilor legale, urmând să primiţi şi precizările aferente."

Presiunile şi ameninţările exercitate de Adrian Altărescu asupra unor funcţionari publici în favoarea infractorului Nicolae Minea (fostul proprietar al Hotelului Alutus) prevalându-se de funcţia sa de angajat al Ministerului Administraţiei şi Internelor, ne-au determinat să îl atenţionăm pe ministrul Traian Igaş cu privire la apucăturile „amantului feroce" care îşi apără cu ghearele şi cu dinţii „cuibuşorul de nebunii" de la Rm. Vâlcea. Ministrul trebuie să declanşeze de urgenţă o anchetă şi să-l dea afară pe cel care îşi foloseşte funcţia de consilier pentru a-şi achita datoriile de masă şi cazare la Râmnicu Vâlcea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe