Liviu Becheş, directorul Romprioxim Vâlcea, a lansat noua gamă de baterii Terra Rombat

miercuri, 20 iulie 2011

Liviu Becheş, directorul Romprioxim Vâlcea, a lansat noua gamă de baterii Terra Rombat

Cel mai mare producător de acumulatori auto din România a lansat noua gamă de baterii Terra Rombat pentru vehicule grele de transport. Noile produse din tehnologia heavy duty au un număr mare de cicluri de încărcare-descărcare, rezistenţă sporită la vibraţii şi o viaţă mai lungă. Prezentarea noilor produse a fost făcută marţi, 19 iulie, la Centrul Rombat Rm. Vâlcea, din strada Stolniceni nr. 83A. Evenimentul a fost găzduit de Liviu Becheş, directorul Centrului Rombat Rm. Vâlcea. Specialişti din cadrul Rombat Bistriţa au fost prezenţi la eveniment pentru a prezenta caracteristicile noii game de baterii, noutăţile aduse acestei game, dar şi rezultatele obţinute de companie şi prognoza economică.

Gama Terra se prezintă cu grătare radiale turnate din aliaj PbSb 1,8% cu Se, separatori din polietilenă, rezistenţă foarte bună la vibraţii datorită modului de împănare şi a adezivului de rigidizare, consum scăzut de apă. Gama Terra se adresează autovehiculelor cu putere medie şi echipamente standard. Din această gama fac parte şi Terra Plus şi Terra Pro. Terra Plus are ca aplicaţii autovehiculele cu cerere de putere medie, echipamente electrice adiţionale şi condiţii dure de drum. Cea mai bună ofertă heavy duty este produsul Terra Pro, cu capace kamina cu arestor de flacără, grătare radiale turnate din aliaj PbSb1,8% cu Se, un consum de apă de asemenea scăzut, separatori din polietilenă cu împâslitură din fibră de sticlă, rezistenţă foarte bună la vibraţii datorită modului de împănare şi a adezivului de rigidizare, rezistenţă la vibraţii şi durată de viaţă sporite faţă de clasa Terra. Aceşti acumulatori sunt destinaţi autovehiculelor cu cerere de putere superioară, echipament electric superior, condiţii dure de drum şi număr mare de cicluri de încărcare-descărcare.

„Cifra de afaceri a centrului zonal în 2010 a fost de aproximativ 2 milioane de Euro, ceea ce înseamnă că am vândut pe piaţă în jur de 40.000 acumulatori. Dispunem şi de un centru de recuperare a acumulatorilor uzaţi, colectarea o facem direct de la persoanele fizice şi prin intermediul magazinelor, unde cei care îşi schimbă acumulatorul cu unul nou marca Rombat li se asigură un discount la cumpărare. Tot noi asigurăm service-ul şi garanţii acumulatorilor. Suntem şi distribuitori ai uleiurilor auto «Mobil» şi comercializăm toată gama de combustibile, ştergătoare, becuri, antigel etc. Tot profitul a fost reinvestit în parcul auto, retehnologizare şi pregătirea profesională a personalului. În ceea ce priveşte personalul, pe cei merituoşi îi sprijinim să-şi continue studiile superioare şi specializările. În acest moment, compania are 15 angajaţi şi punem mare accent pe prestările de servicii în ceea ce înseamnă parte electrică auto cu montaj, încărcare acumulatori, service, verificare instalaţie electrică", ne-a declarat Liviu Becheş, directorul general al SC Romprioxim SRL Râmnicu Vâlcea, distribuitorul autorizat zonal Rombat.


(Octavian Avram)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe