“Castelanii" vâlceni primesc o finanţare de 5000 de euro

miercuri, 6 iulie 2011

„Şcoala lui Andrei 2011" şi-a desemnat câştigătorii

„Castelanii" vâlceni primesc o finanţare de 5000 de euro

Concursul national de proiecte pe teme eco-civice „Scoala lui Andrei" si-a desemnat castigatorii pentru al treilea an consecutiv. Dupa aproximativ o luna si jumatate in care elevi si profesori de scoala generala din intreaga tara au lansat in competitie idei care le pot transforma comunitatile intr-un loc mai bun, cele 11 echipe castigatoare se pot apuca de treaba.

Proiectul „Eu pot" semnat de echipa „Castelanii" doreste a veni in sprijinul a 100 de copii din centrele de plasament valcene cu varste de peste 10 ani. Propunerea este de a organiza tabere de vara in care participantii vor socializa si vor acumula deprinderi pentru o viata independenta, notiuni de educatie ecologica si de protectie a mediului si mai ales isi vor dezvolta capacitatile de relationare si comunicare interumana. Initiativa a acumulat peste 12.000 de voturi din partea sustinatorilor, iar juriul i-a acordat 60 de puncte.

Anul acesta, orice vizitator al site-ului www.taraluiandrei.ro, sectiunea Scoala si-a putut exprima votul, iar optiunile acestora au cantarit in proportie de 30 % in calculul rezultatului final. Pe de alta parte, 70 % din punctajul obtinut de fiecare echipa a provenit din evaluarile juriului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe