|sâmbătă, septembrie 18, 2021
  • Follow Us!

“Castelanii” vâlceni primesc o finanţare de 5000 de euro 

„Şcoala lui Andrei 2011″ şi-a desemnat câştigătorii

„Castelanii” vâlceni primesc o finanţare de 5000 de euro

Concursul national de proiecte pe teme eco-civice „Scoala lui Andrei” si-a desemnat castigatorii pentru al treilea an consecutiv. Dupa aproximativ o luna si jumatate in care elevi si profesori de scoala generala din intreaga tara au lansat in competitie idei care le pot transforma comunitatile intr-un loc mai bun, cele 11 echipe castigatoare se pot apuca de treaba.

Proiectul „Eu pot” semnat de echipa „Castelanii” doreste a veni in sprijinul a 100 de copii din centrele de plasament valcene cu varste de peste 10 ani. Propunerea este de a organiza tabere de vara in care participantii vor socializa si vor acumula deprinderi pentru o viata independenta, notiuni de educatie ecologica si de protectie a mediului si mai ales isi vor dezvolta capacitatile de relationare si comunicare interumana. Initiativa a acumulat peste 12.000 de voturi din partea sustinatorilor, iar juriul i-a acordat 60 de puncte.

Anul acesta, orice vizitator al site-ului www.taraluiandrei.ro, sectiunea Scoala si-a putut exprima votul, iar optiunile acestora au cantarit in proportie de 30 % in calculul rezultatului final. Pe de alta parte, 70 % din punctajul obtinut de fiecare echipa a provenit din evaluarile juriului.

 

Leave a Response