Buna gospodărire presupune şi atenţie acordată esteticului oraşului

miercuri, 6 iulie 2011

Primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu:

„Buna gospodărire presupune şi atenţie acordată esteticului oraşului"

Municipiul Râmnicu Vâlcea este într-o continuă schimbare, iar reîmprospătarea imaginii oraşului este un obiectiv prioritar pentru actuala administraţie. În acest sens municipalitatea se va axa pe amenajarea peisagistică a zonelor verzi şi refacerea acestora, acolo unde au fost distruse, va amplasa noi bănci având în vedere numeroasele solicitări ale cetăţenilor.
„Noi ca administraţie locală lucrăm în strânsă colaborare cu asociaţiile de proprietari, iar din partea acestora avem numeroase solicitări pentru amenajarea unor spaţii verzi şi amplasarea unor bănci. Deşi acestea sunt activităţi simple, aparent lipsite de importanţă, municipalitatea acordă atenţie lucrărilor de estetizare ce se desfăşoară la nivelul Râmnicului.

Buna gospodărire presupune şi atenţie acordată esteticului oraşului. Astfel, vom interveni şi prin amplasarea suplimentară de mobilier stradal şi mă refer la bănci, garduri de împrejmuire şi ghivece ornamentale. Deşi acestea nu sunt acţiuni spectaculoase, sunt absolut necesare şi mi-au fost solicitate la toate întâlnirile cu cetăţenii. De săptămâna viitoare vom trece deja la împrejmuirea cu garduri a spaţiilor verzi, iar într-o lună vom avea şi bănci pentru a completa mobilierul stradal şi, astfel, răspundem cerinţelor oamenilor", a declarat primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu.

Municipalitatea are şi proiecte de mare anvergură pentru a moderniza spaţiile verzi din oraş: „Ne concentrăm mai puţin pe zona Parcului Zăvoi pentru că acolo vor avea loc lucrări finanţate printr-un proiect european care va demara în câteva luni. Vreau să liniştesc încă o dată oamenii spunând că nu vom afecta spaţiul verde din Parcul Zăvoi şi le promit că vom avea un nou punct de atracţie turistică după finalizarea lucrărilor", a precizat edilul-şef al Râmnicului.

„Avem în vedere şi continuarea amenajării unor spaţii de socializare în toate cartierele oraşului care se adresează exclusiv locatarilor de la blocuri pentru că la întâlnirile cu cetăţenii mi-au solicitat acest lucru. Zonele de repaus care sunt de fapt foişoare de lemn vor fi amenajate doar cu o solicitare scrisă din partea asociaţiilor de proprietari şi unde există spaţii mai mari între blocuri", a concluzionat primarul Râmnicului Romeo Rădulescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe