Sparle si soparle

miercuri, 22 iunie 2011

Sparle si soparle

• Alte veşti proaste pentru directorul de la Oltchim, Constantin Roibu.... Companiile PCC SE şi Carlson Ventures au convenit şi au semnat în faţa unui notar public un memorandum ce stabileşte cadrul unei poziţii comune cu privire la Oltchim. În urma acordului de a acţiona concertat şi de a colabora îndeaproape cu privire la Oltchim SA, PCC SE şi Carlson deţin împreună, la această dată, 31,3% din capitalul social al Oltchim. În urma achiziţionării de acţiuni la Oltchim, reprezentanţii Carlson Ventures au avut posibilitatea de a se întâlni şi de a purta discuţii cu conducerea Oltchim SA. Ca urmare a acestor întâlniri, Carlson consideră că directorul Roibu nu are un plan real de restructurare pentru Oltchim SA. Potrivit Carlson, conducerea Oltchim nu are o strategie reală pentru a scoate Oltchim din criza în care se află.

• În numa câteva luni, Dumitru Persu a agonisit o avere de invidiat de peste 450 milioane lei vechi, primită „cadou" de la Erste Asset Management Bucureşti. Astfel, potrivit noii declaraţii de avere depusă recent de vicele de la CJ Vâlcea, la această sumă se adaugă alte venituri realizate de Dumitru Persu în 2010, din care peste 430 milioane lei vechi numai de la Consiliul Judeţean Vâlcea. Trebuie să mai spunem că Dumitru Persu este acţionar la mai multe firme, dintre care amintim: Erste Bank Austria, BCR Obligaţiuni, Leasing BCR, Financiara BCR, Asigurarea BCR, BCR Asigurări de Viaţă şi SC Univers SA.

• Fostul candidat la Preşedinţie în 2009, Constantin Ninel Potârcă, a fost deferit justiţiei de procurorii anticorupţie, pentru evaziune fiscală de peste 18 milioane de lei şi pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată. Alături de acesta va mai fi judecat şi Radu Mihalache, asociat şi administrator al societăţii Silnef Râmnicu Vâlcea (recuperare deşeuri), acuzat de complicitate la evaziune fiscală şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, ambele în formă continuată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe