Sparle si soparle

duminică, 19 iunie 2011

Sparle si soparle

• Pavel Prundurel, şeful Parcului Naţional Cozia, se dovedeşte un Gică-Contra la tot ceea ce înseamnă modernizarea şi dezvoltarea zonei în favoarea locuitorilor, dar şi a turiştilor. Mergând pe principiul fals al conservării biodiversităţii din parc, acest Prundurel vrea să saboteze şi să pună talpă la toate proiectele iniţiate de Primăria Călimăneşti. Un astfel de caz este proiectul telecabinei de pe muntele Cozia, unde Pavel Prundurel a dat un aviz negativ. Însă, potrivit specialiştilor de la Agenţia de Mediu, şeful de la Parcul Cozia nu cunoaşte legea pentru că zona respectivă face parte din intravilanul localităţii Călimăneşti şi nu ţine de jurisdicţia administraţiei Parcului, în speţă de mult prea conservatorul Pavel Prundurel.

• La sfârşitul săptămânii trecute, şeful liberalilor vâlceni, Cristian Buican, a fost să se „răcorească" în munţii din Voineasa. Astfel, în cadrul unei acţiuni excelent organizate de Fundaţia „Guard Forest" Vâlcea, deputatul liberal a avut şansa să respire aerul curat de pe vârfurile Curmătura Vidruţei şi Mănăileasa Mare (circa 1.800 metri altitudine), alături de alte 25 de persoane. În acest mod, deputatul Buican şi-a reîncărcat bateriile în perspectiva luptelor politice inegale pe care le va duce cu Ion Cîlea, pentru şefia Consiliului Judeţean Vâlcea.

• Absolut nepoliticos a fost gestul „tânărului" consilier Costi Rădulescu la adresa vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Romulus Bulacu, în cadrul şedinţei desfăşurate vineri, 17 iunie. Mai concret, pesedistul Rădulescu l-a luat peste picior pe Bulacu când acesta îşi exprima părerea cu privire la propunerea de organizare a unui referendum împotriva desfiinţării judeţului Vâlcea, cu toate că diferenţa de vârstă şi înţelepciune impunea respect din partea lui Costi Rădulescu....

• Eugen Mănescu, directorul de la Drumurile Naţionale Vâlcea, ar trebui... să-i crească nasul pentru miniciunile debitate cu privire la promisiunile de reabilitare a infrastructurii rutiere din judeţ. Încă de anul trecut trebuiau să înceapă lucrările de reabilitare a pasajului Cârligul Mic de pe drumul DN 7 (Valea Oltului), însă un proces dintre constructori ar fi trebuit să amâne data demarării lucrărilor până la începutul primăverii din acest an. Repetăm, toate aceste informaţii au fost anunţate public de directorul Eugen Mănescu, însă din păcate nici până astăzi, 20 iunie, nu au început lucrările de reabilitare, spre disperarea miilor de şoferi care trec prin zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe