Sparle si soparle

duminică, 5 iunie 2011

Sparle si soparle

• Săracul - săracilor, cinstitul - cinstiţilor, deputatul Cristian Buican este un demagog fără pereche. Recent la o emisiune TV, Buican a declarat că el este „sfântul pe perete", că nu face parte din nici un grup de interese dorind să sublinieze antiteza (falsă) cu principalul său contracandidat din sondajul pentru stabilirea candidatului la preşedinţia CJ Vâlcea, Ion Cîlea. I-a mai crescut nasul cu încă 5 cm domnului Buican, căruia îi adresăm o întrebare retorică: Cine v-a dat cei 8000 de euro, musiu Buican, pentru plata sondajului? Dacă vi i-a dat, din întâmplare (zicem şi noi, nu dăm cu parul), omul de afaceri Dan Niţu de la Damila aţi intrat, iată, într-un grup de interese. Păi ce treabă ar avea Dan Niţu să bage mâna în buzunar să finanţeze un partid sau un politician dacă această investiţie nu s-ar întoarce, în timp, înzecit în... cont? În aceeaşi emisiune, Buican şi-a persiflat colegul de alianţă cu apelativul „domnul doctor inginer".

• Societatea CEZ continuă să-şi bată joc de consumatorii din Râmnicu Vâlcea. Astfel, mai mulţi locatari din zona centrală (strada Cerna) ne-au semnalat faptul că joi, 2 iunie, oamenii de la CEZ au tăiat de mai multe ori alimentarea cu energie, punând în pericol funcţionarea aparatelor electronice şi electrocasnice. Ce părere are noul purtător(oare) de cuvânt de la CEZ Vâlcea despre această situaţie?

• După Vasile Măndică, a venit rândul unui alt director de la Oltchim care a decis să scape de acţiuni. Este vorba de Victoria Neguţ, director Managementul Calităţii, Mediului şi Securitatea Muncii, care zilele trecute şi-a vândut cele 1.000 de acţiuni pe care le deţinea la Oltchim. Şi când te gândeşti că directorul Roibu ar putea încasa lejer peste 4 miliarde de lei vechi pe cele 400.000 de acţiuni la combinatul chimic pe care le ţine sub pernă....

• O veste proastă de la Ministerul Transporturilor: în acest an, pentru lucrările de la calea ferată Vâlcea-Vâlcele s-a alocat suma totală de... 20 miliarde lei vechi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe