Samoil Vîlcu, prezent la activităţi educaţional-culturale din Rm. Vâlcea şi Lungeşti

duminică, 19 iunie 2011

Samoil Vîlcu, prezent la activităţi educaţional-culturale din Rm. Vâlcea şi Lungeşti

Activitatea în teritoriu este pentru deputatul PDL Samoil Vîlcu la fel de importantă cum este şi cea din Legislativul de la Bucureşti. Parlamentarul vâlcean a participat la sfârşitul săptămânii la un eveniment prilejuit de finalizarea proiectului „Simte (in)diferenţa verde!", derulat de Grupul Şcolar "General Magheru" din Râmnicu Vâlcea.

„Îi felicit pe cei care s-au ocupat de acest proiect, care a urmărit formarea unui comportament civic, responsabilizarea elevilor, cadrelor didactice şi a membrilor comunităţii locale faţă de mediul înconjurător. Prin aceste acţiuni de voluntariat s-a amenajat un spaţiu verde primitor în curtea acestei unităţi de învăţământ. Elevii şi profesorii au ecologizat spaţiile verzi din exteriorul şcolii şi au plantat pomi, oferind astfel un exemplu de urmat în ceea ce priveşte grija faţă de spaţiul verde. Fiecare dintre noi trebuie să facem eforturi în vederea conservării mediului înconjurător, toţi ne-am dat seama că nu putem să continuăm cu acţiunile de distrugere a mediului verde, trebuie să avem grijă de sistemul ambiental. Prin acest gen de proiecte, ca cel de la Grupul Şcolar „General Magheru", putem forma tinerilor o conştiinţă ecologică, important fiind pentru noi toţi să trăim în armonie cu natura", a afirmat deputatul PDL Samoil Vîlcu.

Deputatul PDL a fost prezent în zilele destinate activităţii în teritoriu şi la „Ziua Olarului", eveniment tradiţional ce a avut loc în comuna Lungeşti. „Este important să ne păstrăm tradiţiile, iar eforturile făcute în acest sens merită aprecierea noastră. Consider că acest gen de eveniment ne ajută să ne promovăm ca judeţ, mai ales că avem ce arăta oaspeţilor noştri, avem tradiţii frumoase, dar mai ales oameni talentaţi care le păstrează şi le duc mai departe. Îl felicit pe primarul Ion Chesnoiu pentru faptul că a păstrat această sărbătoare şi are grijă în fiecare an să ne reamintească faptul că olăritul este încă un meşteşug tradiţional în comuna Lungeşti", a declarat parlamentarul democrat liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe