Samoil Vîlcu a adus fonduri de la Guvern pentru o şcoală din Călimăneşti

miercuri, 22 iunie 2011

Samoil Vîlcu a adus fonduri de la Guvern pentru o şcoală din Călimăneşti

Ca urmare a intervenţiei deputatului PDL Samoil Vîlcu, Guvernul României a alocat 100.000 de lei pentru reabilitarea exterioară a Şcolii cu clasele I-IV din oraşul Călimăneşti.
„Am demonstrat în toată activitatea mea de parlamentar că sunt preocupat de învăţământul vâlcean, de modernizarea şcolilor şi de promovarea celor care au obţinut rezultate remarcabile la învăţătură. Prin alocarea acestor fonduri la Şcoala Veche din Călimăneşti se vor face lucrări de modernizare exterioară, vor fi reabilitate spaţiile din jurul şcolii, va fi reparat şi consolidat gardul, se va amenaja un teren de sport pentru că este important să asigurăm accesul la educaţie de calitate, fiind de aşteptat să atragem astfel şi un număr cât mai mare de elevi prin asigurarea unui climat favorabil de desfăşurare a activităţilor.
Ne dorim să avem un sistem de învăţământ modern, iar acest lucru include şi reabilitarea unităţilor de învăţământ. Deşi trecem încă printr-o criză economică guvernul nu neglijează acest gen de investiţii, iar acolo unde sunt absolut necesare se şi realizează. Învăţământul este o prioritate pentru noi şi demonstrăm acest lucru şi prin lucrările de modernizare desfăşurate la şcoli", a afirmat deputatul PDL Samoil Vîlcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe