|sâmbătă, iulie 2, 2022
  • Follow Us!

Romeo Radulescu, un primar “greu de ucisÔÇ£ 

Romeo Radulescu, un primar „greu de ucis“

 

Indiscutabil primarul in functie Romeo Radulescu porneste cu prima sansa in competitia de anul viitor pentru functia de primar al municipiului Ramnicu Valcea. Noua lege privitoare la alegerea primarului dintr-un singur tur de scrutin il avantajeaza categoric pe primarul pedelist. Romeo Radulescu nu numai ca porneste din „pole position“, dar proiectele edilitare finalizate sau aflate in curs de realizare ii confera o diferenta considerabila, greu de surmontat de eventualii contracandidati.

Atuuri importante ale lui Romeo Radulescu: reabilitarea bulevardului Calea lui Traian; demararea lucrarilor la podurilor de peste raul Olanesti; lucrarile de reabilitarea a retelelor de alimentare cu apa si canalizare; punerea in linie dreapta a proiectului – Pasajul Tudor Vladimirescu, de traversare a caii ferate din municipiu si altele la fel de importante.

Romeo Radulescu a preluat portofoliul de proiecte lasat „mostenire“ de fostul primar Mircea Gutau si l-a mai si imbogatit. Cu alte cuvinte, ceilalti competitori din 2012 vor avea o misiune extraordinar de grea (nu neaparat imposibila) in lupta pentru Primaria Ramnicului. (T.P.)  

Leave a Response