Primarul Romeo Rădulescu a continuat seria audienţelor în teren în Ostroveni

duminică, 26 iunie 2011

Primarul Romeo Rădulescu a continuat seria audienţelor în teren în Ostroveni

După ce s-a întâlnit cu o parte din locuitorii Cartierelor Nord şi Traian, preşedintele PDL Râmnicu Vâlcea, primarul municipiului, Romeo Rădulescu a continuat seria audienţelor în teren în Cartierul Ostroveni.
La solicitarea cetăţenilor şeful administraţiei locale s-a întâlnit cu cei care locuiesc pe străzile Mihai Eminescu, Luceafărului, Aleile Bradului, Stejarului, Teiului şi Bulevardul Pandurilor.
„Prin aceste întâlniri oamenii au posibilitatea expunerii directe a problemelor de interes general ale zonei în care locuiesc, dar pot detalia şi unele idei care să le sporească confortul. Acest gen de întâlniri, particularizate pe străzi, pot să reliefeze problemele prioritare de rezolvat la nivel de zonă şi municipiu.

De asemenea, în cadrul acestor întâlniri cetăţenii sunt informaţi asupra surselor de finanţare ale bugetului şi asupra modului în care au fost cheltuiţi de administraţia locală şi cum se intenţionează a fi utilizaţi în anul următor.
În măsura în care ne va permite bugetul fiecare problemă semnalată de oameni va fi cuprinsă în buget, bineînţeles după o analiză realizată de specialiştii Primăriei şi mai ales în funcţie de importanţa acesteia pentru comunitate. Lansez invitaţia către râmniceni de a participa activ la aceste întâlniri cu reprezentanţii administraţiei locale, pentru a-şi expune părerea şi pentru a-şi prezenta propunerile de proiecte cu specific pentru zonele în care locuiesc", a declarat primarul Romeo Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe