|sâmbătă, iulie 2, 2022
  • Follow Us!

Primăria Râmnicului va cumpăra alte 8 autobuze şi un autocar 

Primăria Râmnicului va cumpăra alte 8 autobuze şi un autocar

După modernizarea staţiilor de autobuz şi înnoirea parţială a parcului auto, municipalitatea din Râmnicu Vâlcea intenţionează să achiziţioneze alte 8 autobuze, dar şi un autocar.
„Creşterea siguranţei celor care aleg să circule cu mijloacele de transport în comun prin modernizarea mijloacelor de transport este un obiectiv prioritar pentru noi ca administraţie locală. Am făcut eforturi în ultimii 7 ani să transportăm călătorii cu autobuzele ETA în condiţii optime, să avem un transport civilizat şi vom continua pe aceeaşi linie.

Avem un sistem de gratuităţi destinat pensionarilor la transportul în comun, am modernizat staţiile de autobuz, am creat linii noi de transport în funcţie de solicitările oamenilor şi nu vrem să ne oprim aici. A fost adjudecată licitaţia care permite ca până în luna septembrie să adăugăm parcului auto al ETA, transportatorul public de călători din municipiu, alte 8 autobuze şi un autocar. Acesta va fi folosit pentru şcolile din Râmnicu Vâlcea care organizează excursii. Preţul de închiriere va fi unul rezonabil”, susţine preşedintele PDL Râmnicu Vâlcea, primarul Romeo Rădulescu.

„Înlocuirea parcului auto este un obiectiv foarte important pentru strategia de modernizare a transportului în comun la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea. Astfel, va creşte viteza de transport, va scădea poluarea sonoră, va fi mai economicos din punct de vedere al consumului”, este de părere şeful administraţiei locale, Romeo Rădulescu.

Leave a Response