Operaţia Cristinei Neagu a reuşit!

miercuri, 15 iunie 2011

Operaţia Cristinei Neagu a reuşit!

• interul Oltchimului şi al naţionalei are ambiţia să joace la mondiale

Handbalista Cristina Neagu a fost operată în Statele Unite ale Americii, la o clinică particulară recomandată de fostul mare tenismen roman, Ion Ţiriac. Interul chemist este una dintre puţinele jucătoare care nu suferise nicio intervenţie chirurgicală până în moment. Cristina spuen că a încercat să evite operaţia darn u a mai găsit altă soluţie. "Până acum am fost ferită de astfel de griji, dar acum nu am mai avut ce face. Am fost nevoită să mă operez ca să scap de dureri. Mă simt chiar foarte bine. Sunt foarte optimistă. Şi doctorii mi-au spus că nu trebuie să-mi fac probleme. Operaţia a decurs bine şi nu am de ce să nu fiu încrezătoare. Şase săptămîni nu am voie să fac mişcări cu ea, decît foarte uşoare. Apoi o să merg la un nou control în America. Nu mi-am dorit să mă operez cu orice chip. Am încercat mai întâi să stau, să fac pauză, poate scap de operaţie. Nu a fost să fie. Nu mai puteam însă să continuu să joc handbal aşa. Era foarte greu. Şi aşa am tras de mine, am jucat cu dureri", a spus Neagu pentru "Gazeta Sporturilor". Primul tehnician care a zfătuit-o pe jucătoare să suporte o intervenţie chirurgicală a fost daneza Anja Andersen, în timp ce actualul ei antrenor de la Oltchim dar şi de la echipa naţională, Radu Voina, a sfătuit-o să nu meargă la cuţin că riscă să nu mai poată evolua niciodată la nivel maxim. «O să revin mai repede decât cred unii », a concluzionat Neagu, care şi-ar dori să nu rateze participarea la Campionatul Mondial care va avea loc în luan decembri8e a acestui an, în Brazilia. .

Beşe nu se întoarce la Oltchim

Zvonurile conform cărora interul Valeria Beşe ar urma să fie reprimită în lotul Oltchimului nu sunt confirmate de conducerea clubului. «Sunt numai invenţii, decizia care s-a luat rămâne valabilă. Au fost mai multe zvonuri, unul dintre ele spunea că Steluţa Luca va merge să joace la Ploieşti, nici acesta nu este adevărat«, spune preşedintele interimar al CS Oltchim, Petre Berbecaru.  

Camelia Balint nu vine, a semnat cu Rulmentul

Extrema stânga a naţionalei feminine, Camelia Balint, s-a decis să se transfere de la HCM Ştiinţa Baia Mare la Rulmentul Braşov, după zece ani petrecuţi la gruparea băimăreană. Handbalista în vârstă de 26 de ani a fost cea mai bună marcatoare a Ştiinţei în sezonul 2010-2011, cu 122 de goluri reuşite. De-a lungul anilor a jucat în echipele naţionale de junioare, tineret şi senioare, iar cu gruparea băimăreană şi-a trecut în palmares o finală de Challenge Cup (2003) şi trei participări consecutive în Cupa EHF. Balint a bifat şi multe prezenţe la echipa naţională a României. Despre Camelia s-a zvonit că ar fi dorită şi la Oltchim Râmnicu Vâlcea dar se pare că nu a intrat în vederile tehnicianului Radu Voina.

Pidpalova în formă de zile mari

Interul Oltchimului, Anastasia Pidpalova, a fost cea mai nună jucătoare a naţionalei Ucrainei, în cele două meciuri de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial, contra Islandei. În prima partidă, disputată în nordul Europei, „Nasti" a marcat 12 goluri dar colegele sale au reuşit împreună numai 6 goluri şi islandezele s-au impus în final cu 27-18. În retur Pidpalova a mai înscris de numai două ori în meciul terminat la egalitate. Cealaltă chimistă din naţionala Ucrainei, Managarova, a marcat de trei ori în Ucraina şi nu a punctat în prima partidă. Nici Yeliz Ozel nu a avut mai mult noroc cu naţionala Turciei, care a fost mai norocoasă şi a ratat calificarea. Olanda dovedindu-se a fi naţionala mai valoroasă. Centrul Oltchimului a fost cea mai bună jucătoare din lotul Turciei, marcând de opt ori în tur şi de doisprezece ori în retur.

Rezultatele meciurilor de baraj:

Cehia - Muntenegru 26-42 şi 26-33
Olanda - Turcia 40-28 şi 38-34
Spania - Macedonia 37-22 şi 21-24
Franţa - Slovenia 28-19 şi 28-20
Croaţia - Serbia 36-25 şi 30-31
Islanda - Ucraina 37-18 şi 24-24
Germania - Ungaria 26-24 şi 27-22
Polonia - Danemarca 16-23 şi 19-24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe