NEWS alert ! Corupţie în justiţia vâlceană

miercuri, 22 iunie 2011

NEWS alert !
Corupţie în justiţia vâlceană?

Hotelul "Alutus", kilometrul 0 al municipiului Rm. Vâlcea, a fost ani de zile în posesia unui anume Nicolae Minea, care nu a binevoit să plătească nici un leu impozite şi taxe statului. După ani şi ani de tergiversare, statul păgubit a scos hotelul la licitaţie, acesta fiind cumpărat de o firmă serioasă din zonă, "Uzina mecanică SA" din Rm. Vâlcea.

Acum, a intervenit într-un mod mai mult decât suspect justiţia română. Minea o cunoaşte pe judecătoarea Carmen Dina, care o cunoaşte pe judecătoarea Floricioiu, care a admis să judece azi, în regim de urgenţă, o cerere de anulare a executării judecătoreşti prin ordonanţă preşedinţială. Dl Minea a scos ieri o sumă serioasă de la bancă în acest sens.

La ora la care scriem aceste rânduri, aşteptăm să vedem ce "valoare" au în justiţie banii lui Nicolae Minea, cel care îşi doreşte să păstreze "Alutus" pentru a încasa alte sume de bani din care să nu plătească nici un leu impozit.

Preşedintele Băsescu a spus că justiţia a făcut mult rău ţării. Iată un caz concret care îi dă dreptate. Cine are urechi de auzit să audă. (Gheorghe Smeoreanu, www.criterii.ro)

Uneori, Justiţia are nevoie de ajutorul presei

din-punctul-meu-de-vedere

Gheorghe Smeoreanu (2011-06-22 18:50:08)

 

www.criterii.ro

O cursă contracronometru s-a desfăşurat astăzi între fostul patron al hotelului Alutus, Nicolae Minea, şi o parte a presei din zonă. Pe deoparte, Minea a încercat să obţină pe căi ocolite şi absurde blocarea hotărârii judecătoreşti de evacuare a hotelului şi trecerea lui în posesia noului proprietar. La rândul ei, presa, reprezentată mai ales de Televiziunea VTV dar şi de „Ziarul de Vâlcea” şi „Criterii”, a încercat să demonstreze că se pune la cale o nedreptate şi că Justiţia nu trebuie să se lase coruptă.

În cele din urmă, la ora 17, judecătoarea Floricioiu a dovedit că justiţia adevărată poate învinge justiţia coruptă şi a respins cererea de blocare a acţiunii executorului judecătoresc.

Se observă că uneori Justiţia are nevoie să fie atenţionată să-şi urmeze neabătut drumul ei firesc către dreptate şi adevăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe