Modernizarea străzilor A. Sacerdoţeanu şi I. Marina, tot mai aproape de realizare

miercuri, 22 iunie 2011

• Primarul Romeo Radulescu aduce o veste bună

Modernizarea străzilor A. Sacerdoţeanu şi I. Marina, tot mai aproape de realizare

„Modernizarea străzilor din municipiu rămâne o prioritate pentru adminstraţia locală", afirmă preşedintele PDL Râmnicu Vâlcea, primarul Romeo Rădulescu. În acest sens, municipalitatea a promovat un proiect cu finanţare externă care presupune îmbunătăţirea infrastructurii de transport urbane prin amenajarea şi modernizarea străzii Aurelian Sacerdoţeanu şi a străzii Patriarh Iustinian Marina.

„Proiectul are ca obiective specifice fluidizarea traficului prin asfaltarea celor două artere stradale, reducerea emisiilor de carbon prin amenajarea şi modernizarea celor 2 străzi şi plantarea unui zid de protecţie din pomi. Strada Aurelian Sacerdoţeanu va avea doua fire de circulaţie, trotuar şi reţea pluvială. De asemenea, strada P.I. Marina are două fire de circulaţie, trotuare adiacente stânga-dreapta. Pe noua arteră se va circula în ambele sensuri şi va fi prevazută cu iluminat public, marcaj şi semnalizare rutieră specifică, reţea pluvială până la Bulevardul Dem Radulescu şi va prelua o parte din reţeaua pluvială de pe strada Sacerdoţeanu. Termenul de finalizare al investiţiei este de 9 luni.

Pe 21 iunie , reprezentanţii ADR Sud-Vest Oltenia au efectuat o vizită în teren care să confirme că proiectul nostru este conform cu realitatea din teren, de fapt este ultima etapă înaintea semnării contractului. Obiectivul nostru este de a moderniza întreaga zonă în contextual extinderii spre Ostroveni Sud. Aşa cum am anunţat vom construi şi o grădiniţă lângă locuinţele sociale", a declarat primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe