|sâmbătă, iulie 2, 2022
  • Follow Us!

Jovanovic a semnat cu Oltchim! 

• Handbal feminin, Liga Campionilor

Jovanovic a semnat cu Oltchim!

Aşa cum anticipam în ediţia trecută a ziarului, echipa de handball feminine a reuşit să transfere o handbalistă de valoare pentru ediţia viitoare a Ligii Campionilor. Interul stânga, Marija Jovanovic, căpitanul campioanei Muntenegrului, Buducnost Podgorica, ţi-a pus semnătura pe un contract valabil pe două setzoane şi mai mult ca sigur va deveni una dintre piesele importante ale formaţiei antrenate de Radu Voina şi Aurelian Roşca. Marija s-a născut la data de 26 decembrie 1985 şi a evoluat la echipa Buducnost din Podgorica adversara Oltchimului din grupa principala a sezonului recent încheiat din Champions League. A încheiat contractul cu echipa muntenegreana la cererea sa (mai avea un an de contract), cluburile Oltchim şi Buducnost înţelegându-se asupra posibilităţii ei de transfer. A înscris un număr de 54 goluri pentru ZRK Buducnost în Champions League, ediţia 2010-2011.

Cine mai pleacă?

În condiţiile acestui nou transfer, sunt şanse mari ca din lotul actual al Oltchimului să mai plece cel puţin încă o jucătoare. Tehnicianul Radu Voina a anunţat încă de la intrarea în vacanţă că lotul nu va avea mai mult de 18 handbaliste, plus Cristina Neagu, indisponibilă în acest an. Potrivit zvonurilor, oficialii de la Oltchim fac eforturi pentru a mai transfera o jucătoare specializată pe faza de apărare, în condiţiile în care din lot nu vor mai face parte «stâlpii« Steluţa Luca şi Valerria Motogna Beşe.

Cinci straniere

Pentru sezonul viitor, atunci când Oltchim are ca obiectiv accederea în finala Ligii Campionilor, lotul va fi format din cel puţin cinci straniere. Din vechea echipă au rămas Anastasia Pidpalova, Iulia Managarova (ambele din Ucraina) şi Yeliz Ozel (Turcia). Lor li se vor adăga Knezevic şi Jovanovic, ambele transferate în această pauză competiţională de la campioana din Muntenegru, Buducnost Podgorica.  

Leave a Response