Hoţii care au furat 120.000 de euro de la directorul Hidroserv, condamnaţi la şapte ani puşcărie

miercuri, 15 iunie 2011

Hoţii care au furat 120.000 de euro de la directorul Hidroserv, condamnaţi la şapte ani puşcărie

• Casa de bani a fost găsită aruncată în râul Olt. Infractorii au recunoscut doar furtul a două plasme, a unor mahmudele din aur şi a 200.000 lei vechi.

Judecătoria Brezoi i-a condamnat pe Laurenţiu Gheorghe Ivan şi pe Ciprian Negrea, ambii din Câineni, la şapte ani închisoare fiecare pentru comiterea infracţiunii de furt. Prim procurorul Parchetului Brezoi, Lucian Marinescu, ne-a spus: „Primul dintre ei este cercetat în stare de arest, iar cel de-al doilea în libertate. Sentinţa nu este definitivă, pentru că aceştia au făcut recurs care urmează, potrivit noilor competenţe, să fie soluţionat de Curtea de Apel Piteşti". Ivan şi Negrea au furat în luna martie de la proprietatea din localitatea Câineni a directorului Hidroserv, Ştefan Prală, din Râmnicu Vâlcea, un seif cu valori.

Şeful Serviciului de Investigaţii Criminale, cms. şef Valeriu Piron, de la Poliţia Vâlcea, ne-a spus: „Ştefan Prală a reclamat furtul a 120.000 de euro, a două televizoare, un leptop şi câteva mahmudele. Reclamaţia a fost făcută la poliţie la mijlocul lunii martie, a.c., dar reclamantul a spus că nu mai trecuse pe la locuinţa din Câineni din 28 februarie. Am reuşit prinderea hoţilor, iar casa de bani a fost scoasă cu scafandrii din râul Olt, în localitatea Râu Vadului. În casa de bani a fost găsită şi o mahmudea, cheile de la un ATV şi câteva surubelniţe. Hoţii au recunoscut parţial furtul, spunând că în casa de bani au găsit doar 20.000 lei şi câteva mahmudele". Alte surse ale anchetatorilor spun că s-a făcut dovada că au existat în seif cei 120.000 de euro reclamaţi de directorul Hidroserv că i-au fost furaţi. Furtul a fost făcut „la pont". (www.adevarul.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe