Haidamacii lui Cristian Buican au bătut un cetăţean din Frânceşti

luni, 6 iunie 2011

Pentru că nu a răspuns la sondaj cum au vrut ei, 

Haidamacii lui Cristian Buican au bătut un cetăţean din Frânceşti 

Tiberiu Pîrnău 

Aşa cum am anticipat deja, liberalii lui Buican joacă murdar în competiţia internă a Uniunii Social Liberale (USL) pentru desemnarea candidatului la preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea. Izbindu-se de realitatea cruntă din teritoriu care-i arată că nu are nici o şansă la preşedinţia CJ, preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, şi-a trimis în teritoriu trupe de haidamaci care să-i şicaneze şi să-i influenţeze pe operatorii din teren ai Grupului de Studii Socio Comportamentale Avangarde (casa de sondaje aleasă de PSD).

Ceea ce am scris în repetate rânduri se adevereşte: oamenii lui Buican folosesc metode de tip infracţional, împiedicându-i pe operatorii aflaţi deja în teren să-şi facă treaba. Din arsenalul aşa-zişilor liberali nu lipsesc presiunile, intimidarea, ameninţările. Maşinile casei de sondaje Avangarde au fost flancate de maşinile trimise în zonă de Cristian Buican. Mai mult decât atât am primit informaţii că la Frânceşti, liberalii l-au agresat pe un cetăţean, care nu a răspuns aşa cum au dorit ei la sondaj. Aceasta este adevărata faţă a găştii care a pus mâna (vremelnic) pe PNL în judeţul Vâlcea!

Marele poet naţional Mihai Eminescu a fost cu-adevărat un vizionar, când a scris aceste versuri: „Încât fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii, Bâlbâiţi cu gura strâmbă sunt stăpânii astei naţii! Voi sunteţi urmaşii Romei? Nişte răi şi nişte fameni! ...“ Având în vedere faptul că operatorii Avangarde nu-şi pot desfăşura activitatea în condiţii de siguranţă, conducerea institutului a decis să-şi retragă oamenii de la Vâlcea. Preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, şi-a manifestat indignarea în legătură cu metodele „de lucru“ ale colegilor de alianţă şi a informat deja conducerea partidului, care va lua o decizie în zilele următoare referitoare la modalitatea de desfăşurare a sondajului la Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe