Florinel Butnaru a fost concediat de la şefia ARR Vâlcea

miercuri, 15 iunie 2011

Campania ziarului nostru de demascare a abuzurilor şi ilegalităţilor din transportul vâlcean a avut efect:

Florinel Butnaru a fost concediat de la şefia ARR Vâlcea

• Florian Coman, director general al Autorităţii Rutiere Române: „Membrii comisiei de disciplină au decis în unanimitate concedierea lui Florinel Butnaru datorită unor fapte deosebit de grave comise de acesta în activitatea sa de director al ARR Vâlcea"

Campania de presă a „Ziarului de Vâlcea" de demascare a abuzurilor şi ilegalităţilor comise de Florinel Butnaru, (fostul) director al ARR Vâlcea, a avut efect. În data de 15 iunie 2011, Butnaru a fost concediat de către conducerea naţională a Autorităţii Rutiere Române. Mai multe amănunte referitoare la această decizie ne-au fost furnizate de Florian Coman, directorul general al ARR: „Începând cu data de 15 iunie raportul de muncă cu instituţia noastră al domnului Butnaru a încetat. Directorul de la Vâlcea a fost cercetat, ca urmare a unor sesizări din teritoriu, de către comisia de disciplină a ARR. Astfel membrii comisiei au decis în unanimitate concedierea lui Florinel Butnaru datorită unor fapte deosebit de grave comise de acesta în activitatea sa de director al ARR Vâlcea. Având în vedere că nu putem organiza un concurs pentru ocuparea acestui post, în perioada următoare vom analiza următoarele variante de interimat la conducerea agenţiei de la Vâlcea: desemnarea uneri persoane din agenţie pentru ocuparea postului; transferarea unui angajat de la ARR Bucureşti sau detaşarea pe funcţie a unui specialist în domeniu pentru o anumită perioadă"

Chiar şi pus pe liber, Butnaru continuă seria ilegalităţilor

Imediat ce a aflat că a fost concediat, fostul director al ARR Vâlcea şi-a golit biroul de documente(!!!), le-a aruncat în portbagajul maşinii personale şi dus a fost. Solicităm Poliţiei şi Procuraturii să demareze o anchetă referitoare la acest furt de documente. (Tiberiu Pîrnău)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe