|sâmbătă, iulie 2, 2022
  • Follow Us!

Florin Butnaru, cercetat disciplinar de ARR Bucureşti 

• Pentru multiple abuzuri,

Florin Butnaru, cercetat disciplinar de ARR Bucureşti

Tiberiu Pîrnău

• În disperare de cauză, la cercetarea disciplinară din 31 mai, Butnaru a afirmat în faţa comisiei, formată din 6 membri, faptul că a fost sunat de prefectul de Vâlcea, Petre Ungureanu, care l-a atentionat că „s-au pus pe capul lui 60.000 euro de către grupuri de interese pentru a fi schimbat”

În sfârşit – adevărul şi dreptatea vor triumfa: zilele lui Florin Butnaru la conducerea ARR Vâlcea sunt numărate. Acesta este cercetat de Comisia de Disciplină a ARR Bucureşti pentru multiplele sale abuzuri îndreptate împotriva transportatorilor vâlceni. Referitor la această situaţie, un reprezentant din conducerea ARR ne-a declarat: „Domnul Butnaru a fost convocat la ARR Central pentru cercetare disciplinară în legătură cu faptul că în data de 15 aprilie, în ziua inaugurării Centrului Comercial 1 Mai din Râmnicu Vâlcea, fiind în concediu medical, a fost în control la Autogara Antares manifestând o atitudine ostilă şi tendenţioasă faţă de angajaţii acestei societăţi.

Şeful ARR Vâlcea dorea să sancţioneze societatea care deţine autogara respectivă pentru că autobuzele acesteia au plecat în intervalul orar 14.00-23.00 dintr-o altă zonă – Halta Ostroveni. Din cercetările noastre, această decizie nu a aparţinut societăţii Antares, ci autoritatii locale împreună cu Poliţia. Cum Florin Butnaru era în concediu medical în acea zi, se poate trage concluzia că a acţionat în afara legii, urmând să stabilim care este sancţiunea pe care o vom aplica, ce poate să meargă până la destituirea din funcţia de director”

În disperare de cauză, la cercetarea disciplinară din 31 mai, Butnaru a afirmat în faţa comisiei, formată din 6 membri, faptul că a fost sunat de prefectul de Vâlcea, Petre Ungureanu, care l-a atentionat că „s-au pus pe capul lui 60.000 euro de către grupuri de interese pentru a fi schimbat”. Florin Butnaru a mai afirmat, conform proverbului „Hoţul strigă hoţii!”, că „această cercetare disciplinară este de fapt o încercare de mă înlătura de la şefia agenţiei, doar pentru că eu îmi fac datoria”. Plin de patetism discursul ipocrit al lui Florin Butnaru, persoana care a instaurat haosul, teroarea şi abuzul în domeniul transportului din judeţul Vâlcea.

Având în vedere gravitatea afirmaţiei atribuită prefectului Ungureanu, am încercat să-l contactăm pe acesta pentru a ne infirma sau confirma informaţia vehiculată de Butnaru. Din păcate, prefectul nu ne-a răspuns la telefon. Aşteptăm cu intreres un punct de vedere oficial al reprezentantului Guvernului în teritoriu cu privire la acest subiect.

 

Leave a Response