Florin Butnaru, cercetat disciplinar de ARR Bucureşti

duminică, 5 iunie 2011

• Pentru multiple abuzuri,

Florin Butnaru, cercetat disciplinar de ARR Bucureşti

Tiberiu Pîrnău

• În disperare de cauză, la cercetarea disciplinară din 31 mai, Butnaru a afirmat în faţa comisiei, formată din 6 membri, faptul că a fost sunat de prefectul de Vâlcea, Petre Ungureanu, care l-a atentionat că „s-au pus pe capul lui 60.000 euro de către grupuri de interese pentru a fi schimbat"

În sfârşit - adevărul şi dreptatea vor triumfa: zilele lui Florin Butnaru la conducerea ARR Vâlcea sunt numărate. Acesta este cercetat de Comisia de Disciplină a ARR Bucureşti pentru multiplele sale abuzuri îndreptate împotriva transportatorilor vâlceni. Referitor la această situaţie, un reprezentant din conducerea ARR ne-a declarat: „Domnul Butnaru a fost convocat la ARR Central pentru cercetare disciplinară în legătură cu faptul că în data de 15 aprilie, în ziua inaugurării Centrului Comercial 1 Mai din Râmnicu Vâlcea, fiind în concediu medical, a fost în control la Autogara Antares manifestând o atitudine ostilă şi tendenţioasă faţă de angajaţii acestei societăţi.

Şeful ARR Vâlcea dorea să sancţioneze societatea care deţine autogara respectivă pentru că autobuzele acesteia au plecat în intervalul orar 14.00-23.00 dintr-o altă zonă - Halta Ostroveni. Din cercetările noastre, această decizie nu a aparţinut societăţii Antares, ci autoritatii locale împreună cu Poliţia. Cum Florin Butnaru era în concediu medical în acea zi, se poate trage concluzia că a acţionat în afara legii, urmând să stabilim care este sancţiunea pe care o vom aplica, ce poate să meargă până la destituirea din funcţia de director"

În disperare de cauză, la cercetarea disciplinară din 31 mai, Butnaru a afirmat în faţa comisiei, formată din 6 membri, faptul că a fost sunat de prefectul de Vâlcea, Petre Ungureanu, care l-a atentionat că „s-au pus pe capul lui 60.000 euro de către grupuri de interese pentru a fi schimbat". Florin Butnaru a mai afirmat, conform proverbului „Hoţul strigă hoţii!", că „această cercetare disciplinară este de fapt o încercare de mă înlătura de la şefia agenţiei, doar pentru că eu îmi fac datoria". Plin de patetism discursul ipocrit al lui Florin Butnaru, persoana care a instaurat haosul, teroarea şi abuzul în domeniul transportului din judeţul Vâlcea.

Având în vedere gravitatea afirmaţiei atribuită prefectului Ungureanu, am încercat să-l contactăm pe acesta pentru a ne infirma sau confirma informaţia vehiculată de Butnaru. Din păcate, prefectul nu ne-a răspuns la telefon. Aşteptăm cu intreres un punct de vedere oficial al reprezentantului Guvernului în teritoriu cu privire la acest subiect.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe