Credite imobiliare cu avans de numai 10%, dar şi alte reduceri de costuri

miercuri, 8 iunie 2011

BRD - Groupe Société Générale

Credite imobiliare cu avans de numai 10%,

dar şi alte reduceri de costuri

În contextul strategiei de facilitare a accesului la credit pentru clienţii care doresc să achiziţioneze o locuinţă, BRD-Groupe Societe Generale a lansat o campanie promoţională de comercializare a creditelor imobiliare axata pe doua elemente-cheie: costuri reduse si avans minim de doar 10%.

„Diminuarea avansului este un element important de facilitare a accesului la finanţare pentru persoanele care îşi doresc să achiziţioneze o locuinţă prin credit. Suntem astfel in cea mai bună poziţie pentru a deveni prima opţiune pentru clienţii în căutarea unui credit, indiferent de tipul acestuia", spune Roxana Stoian, responsabilul de marketing de la Grupul Pitesti al BRD.
„Creditul este oferit în euro, dobânda variabilă fiind calculată în funcţie de indicele Euribor la 3 luni, la care se adaugă o marjă cuprinsă între 2,5 şi 3 puncte procentuale, în funcţie de durata creditului si de avans. Banca oferă gratuit asigurarea de viaţă pentru client, iar comisionul de acordare este 0.

De exemplu, pentru un credit în valoare de 60.000 EUR, acordat pe o perioadă de 20 ani, in conditiile unui avans de numai 10% DAE este de 6,26% si scade pana la numai 6%, in cazul in care clientul depune un avans de 15%.
Oferta este valabilă pentru finanţarea oricărui tip de investiţie imobiliară (cumpărare, extindere, modernizare etc) si este adresata in egala masura clientilor si non-clientilor BRD. Promoţia se desfăşoară între 18 mai şi 18 iulie, în întreaga reţea a BRD-Groupe Societe Generale." ne-a mai spus oficialul de la BRD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe