Agenţia de Mediu Vâlcea primeşte dosare în Programul Casa Verde până la 1 iulie

miercuri, 22 iunie 2011

Agenţia de Mediu Vâlcea primeşte dosare în Programul Casa Verde până la 1 iulie

De la 1 iunie 2011 si pana in prezent, au fost depuse la Agentia pentru Protectia Mediului Valcea 540 de dosare de finantare in Programul privind instalarera sistemelor de incalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire, denumit popular Programul "Casa Verde".

Bugetul alocat pentru judetul nostru, de 1.906.035 lei, a fost epuizat in primele trei zile de la inceperea sesiunii Casa Verde 2011. Cu toate acestea, judetele care au depasit fondul alocat, printre care si Valcea, vor primi dosare de finantare pana la data de 1.07.2011. In aceste conditii, persoanele interesate pot depune documentatia precizata in ghidul de finantare la APM Valcea , de luni pana joi intre orele 9.00-14.00 si vineri intre orele 9.00-12.00, la etajul 2, biroul 2.

Dupa data de 15.08.2011 se va realiza o redistribuire a fondurilor intre judete, in sensul ca sumele ramase disponibile in unele judete se voir redistribui in cele unde silicitarile sunt mai mari decat valorile repartizate initial.
Dupa depunerea dosarului de finantare, solicitantii sunt rugati sa urmareasca site-ul autoritatii finantatoare pentru a afla daca li s-a aprobat finantarea, intrucat au doar doua luni dupa aprobarea documentatiei pentru semnarea contractului de finantare nerambursabila.

Singurele informatii oficiale privind modul de derulare a Programului sunt cele transmise in mass-media sub forma de comunicate de presa din partea Ministerului Mediului si Padurilor si Administratiei Fondului pentru Mediu, precum si cele publicate pe paginile web www.mmediu.ro si www.afm.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe