Una caldă alta rece pentru CS Municipal Râmnicu Vâlcea

duminică, 8 mai 2011

• Fotbal, Liga a II-a

Una caldă alta rece pentru CS Municipal Râmnicu Vâlcea

• fotbaliştii din Zăvoi au trecut de Unirea Alba Iulia dar au cedat clar întâlnirea de la Arad, cu UTA

CS Municipal a jucat alte două partide din acest final de campionat. În runda intermediară de miercurea trecută, elevii lui Laurenţiu Tudor au evoluat pe propriul teren în compania echipei Unirea Alba Iulia, ultima clasată în seria a II-a. Partida a fost la discreţia oltenilor, care au dominat cu autoritate toate cele 90 de minute. CSM a ratat trei ocazii mari în debut dar Ganea, Vasile şi Gogoşoiu nu au găsit calea spre gol. Inevitabilul s-a produs în minutul 38, atunci când Posteucă a reluat cu capul mingea centrată de Gandea din lovitură de la colţul terenului.

Ardelenii nu şi-au revenit şi nu au reuşit nimic notabil până la finalul primei reprize. Şi în partea a doua a meciului Vâlcea a fost la timonă. Soarta celor trei puncte puse în joc s-a stabilit în minutul 66, atunci când Octavian Vasile a recuperat o minge la marginea careului advers, l-a driblat şi pe portarul de la Alba Iulia şi a punctat în poarta rămasă goală. În etapa de sâmbătă, municipalii s-au deplasat la Arad, pentru meciul cu UTA şi au reuşit să ţină piept gazdelor timp de mai bine de o jumătate de oră. În minutul 33, CSM putea deschide scorul. Geantă pătrunde în careul arădean, şutează din 12 metri pe lîngă Smradanda ieşit în întâmpinare, dar mingea trece pe lângă poartă. La numai trei minute distanţă, ardelenii au punctat pentru 1-0. Bălan trimite o diagonală în careul vîlcean, iar Voiculeţ apare bine în faţa porţii şi împinge în plasă din 3 metri! Acesta a fost şi scorul primei reprize, chiad dacă gazdele au mai ratat o ocazie bună chiar în prelungiri. Şi debutul părţii secunde a fost unul echilibrat şi la 25 de minute de la reluare, UTA şi-a mărit avantajul.

Neagoe l-a deschis pe Digbeu care a lobat peste portar, iar Voiculeţ a împins mingea în plasă cu capul din 3 metri. Lucrurile au continuat să meargă prost pentru vâlceni şi UTA A dus scorul la 3-0 în minutul 89. Bălan pătrunde în viteză pe dreaptă şi centrează perfect în faţa porţii, de unde Voiculeţ realizează hattrick-ul!. Finalmnete a fost 4-0, ardelenii punctând ultima dată în prelungiri. Voiculeţ trage puternic în transversală, mingea ricoşează la Andrei Neagoe, care reia în poarta goală. CS Municipal a căzut un loc, până pe poziţia a opta a clasamentului dar în mod normal vor avea un final de sezon liniştit. În următoarea etapă a clasamentului, vâlcenii joacă pe propriul teren cu FC argeş Piteşti, o altă echipă care se lupătă pentru rămânerea în cel de-al doilea eşalon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe