Transport ilegal de persoane la Horezu

miercuri, 4 mai 2011

Transport ilegal de persoane la Horezu

Poliţiştii din Horezu au continuat acţiunile preventive, în trafic, pentru identificarea şi sancţionarea persoanelor ce desfăşoară activităţi de transport persoane şi mărfuri fără autorizaţie.
În timpul activităţilor desfăşurate, a fost depistat Florin G., de 24 de ani, din comuna Tomşani, judeţul Vâlcea, la volanul unui autovehicul, marca VW Transporter, pe DN67, în timp ce efectua activităţi de transport persoane, în regim de taxi, fără autorizaţie. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor art.7 din Legea 38/2003, cu amenda in valoare de 5000 lei, dispunându-se totodată imobilizarea vehiculului si reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor de înmatriculare, conform art. 58 ind. 1 alin. 2, din acelaşi act normativ, dreptul de utilizare a vehiculului fiind suspendat pentru o perioadă de 6 luni.

50 de vitezomani sancţionaţi în ultimele 24 de ore

Acţiunile preventive ale poliţiştilor rutieri au continuat pe şoselele vâlcene, în special pe viteză, principala cauză generatoare de evenimente rutiere.
În timpul activităţilor desfăşurate au fost constatate 81 de contravenţii, la regimul rutier, în valoare de 9327 lei şi a fost reţinut un permis de conducere.
Din totalul sancţiunilor constatate 50 au fost aplicate pentru depăşirea regimului legal de viteză şi doar două pentru neportul centurii de siguranţă.

Acţiune preventivă a poliţiştilor municipali

La începutul acestei săptămâni, poliţiştii au organizat mai multe acţiuni punctuale, în municipiul Râmnicu Vâlcea, pentru combaterea fenomenului infracţional, menţinerea ordinii şi liniştii publice şi îndrumarea şi controlul circulaţiei rutiere.
În cadrul activităţilor desfăşurate au fost constatate 9 infracţiuni şi au fost constatate 70 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 10.483 lei.

Produse electronice sustrase dintr-o societate comercială

Ieri dimineaţă, poliţiştii municipali au fost sesizaţi de către administratorul unei societăţi comerciale, cu sediul în municipiu Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că, în timpul nopţii, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în sediul societăţii, de unde au sustras mai multe bunuri.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat că autorii faptei au forţat sistemul de închidere al uşii de acces, iar din interior au sustras 2 laptopuri şi două televizoare LCD, valoare prejudiciului fiind estimată la 6.000 lei.
Poliţiştii au deschis o anchetă şi efectuează cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorilor, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe