Şedinţă pe tema descurajării consumului de substanţe etnobotanice în şcoli

miercuri, 11 mai 2011

• La sediul Prefecturii Vâlcea a avut loc o

Şedinţă pe tema descurajării consumului de substanţe etnobotanice în şcoli

Prefectul Petre Ungureanu şi subprefectul Ioan Filip au participat marţi, 10 mai la o şedinţă de lucru pe tema măsurilor menite să descurajeze şi să înlăture consumul de substanţe etnobotanice în unităţile şcolare. La întâlnire au fost prezenţi reprezentanţi ai instituţiilor cu atribuţii în domeniu, respectiv Inspectoratul Şcolar, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Vâlcea şi Primăria Râmnicului.

Discuţiile s-au axat pe activităţile de prevenire, informare, comunicare în rândul elevilor precum şi pe necesitatea extinderii sistemului de supraveghere video în şcoli, în vederea stopării consumului de substanţe psihoactive şi a promovării unui stil de viaţă sănătos. O altă temă abordată a fost consolidarea parteneriatului poliţie-şcoală-părinţi ca fiind o condiţie determinantă a succesului acestor acţiuni.

Cu această ocazie a fost evidenţiată activitatea preventivă desfăşurată de conducerea Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân", în strânsă colaborare cu comitetul de părinţi din unitatea de învăţământ, pentru ca elevii de aici să beneficieze de un proces educaţional modern, în deplină siguranţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe