Saprle si soparle

duminică, 8 mai 2011

Saprle si soparle

• Tot mai mulţi muncitori de la societatea Protectchim SRL Râmnicu Vâlcea sunt nemulţumiţi de comportamentul abuziv al directorului Nicolae Enache. Concret, mai mulţi angajaţi de la această firmă şi-au exprimat recent nemulţumirea că sunt consideraţi „sclavi pe plantaţie" şi sunt ţinuţi adeseori peste programul de lucru, fără a primi ceva în plus la salariu sau pentru a fi recompensaţi cu diferite prime. Aşteptăm un nou bloc cu 15 etaje vizavi de Teatrul Anton Pann!

• Pe zi ce trece, preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, pierde tot mai mulţi membri de partid, în urma „magistralei" conduceri înfăptuite de acesta în ultimii ani. Un membru de vază al liberalilor care se pregăteşte să plece este primarul din Berislăveşti, Ion Buşagă, împreună cu aproape toată organizaţia locală, iar viitoarea destinaţie a edilului din Berislăveşti se aude că ar fi PDL Vâlcea. Îi propunem liberalului Buican să facă rapid o deplasare cu primarul Ion Buşagă pe... Coasta de Azur.

• Comportament total inadecvat al operatoarei de la Casa de schimb valutar al SC Valutex SRL care a fost de serviciu în după amiaza zilei de 3 mai 2011. Aceasta a jignit o clientă care dorea să ridice o sumă de bani trimisă de părinţi din străinătate, a susţinut că numele expeditorului este dubios deşi este un nume comun, des întâlnit în ţara respectivă, a refuzat să se prezinte, nu purta ecuson regulamentar cu numele şi funcţia sa şi nu a vrut să spună clientei la ce număr de telefon poate fi găsit administratorul societăţii pentru a se face o reclamaţie. Culmea este că a minţit clienta că nu o găseşte în baza de date a societăţii deşi aceasta ridicase aproape lunar bani trimişi din străinătate, de acelaşi expeditor, la aceiaşi casă de schimb!

• Pentru a obţine o adeverinţă de venit de la Finanţele Publice din Vâlcea trebuie să te înregistrezi azi cu bon de ordine ca solicitant şi a doua zi cu alt bon pentru a lua adeverinţa. Nu înţelegem de ce acelaşi funcţionar care înregistrează cererea nu poate vinde şi timbrul fiscal aferent solicitantul trebuind să se deplaseze în altă încăpere a unităţii pentru a lua timbru. Este ruşinos să ţii un bărbat în floarea vârstei să vândă timbre fiscale! Aici ar putea fi angajată eventual o persoană cu handicap pentru care unitatea nu ar mai plăti şi impozite. Suntem siguri că multe posturi ar putea foarte bine fi desfiinţate şi sarcinile celor care le ocupau să fie redistribuite la alţi funcţionari. Nu-i aşa?

• Primarul din Brezoi, Robert Schell, se pregăteşte să arunce zeci de mii de euro pentru a aduce trupe celebre (Holograf şi Iris) la Târgul Lotrilor care va avea loc în luna august. Anul trecut, edilul Schell nu a mai organizat acest târg pentru că sponsorul Nicolae Sofianu a avut buzunarele cusute, însă în acest an, primarul din Brezoi se va da şi peste cap pentru a ţine Târgul Lotrilor, având în vedere că este ultimul eveniment major în care îşi poate face „reclamă" înaintea alegerilor locale din iunie 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe