Preşedintele Gabriel Oprea a anunţat candidatura deputatului Dan Mazilu la şefia CJ Vâlcea

duminică, 22 mai 2011

• După ce a inaugurat sediul UNPR din Râmnicu Vâlcea,

Preşedintele Gabriel Oprea a anunţat candidatura deputatului Dan Mazilu la şefia CJ Vâlcea

Vineri, 20 mai 2011, la Râmnicu Vâlcea a avut loc festivitatea de inaugurare a noului sediu al Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) Vâlcea, sediu care este situat pe strada Alexandru Ioan Cuza. La eveniment au luat parte următoarele personalităţi din lumea politică: deputatul Dan Constantin Mazilu, preşedintele UNPR Vâlcea, Gabriel Oprea, preşedintele executiv al UNPR, Gheorghe Udubae, preşedintele UNPR Râmnicu Vâlcea, senatorul Dorel Jurcan, preşedintele PDL Vâlcea, deputatul Samoil Vîlcu, vicepreşedintele CJ Vâlcea, Romulus Bulacu, precum şi numeroşi membri şi simpatizanţi de la UNPR.

La conferinţa de presă ce a urmat, Gabriel Oprea, liderul UNPR, a declarat: „Pe lângă această inaugurare, am venit la Vâlcea şi pentru a-l sărbători pe domnul deputat Mazilu şi să îi urăm «La mulţi ani!». Pe de altă parte vreau să vă spun că UNPR va merge sub această titulatură atât la alegerile generale, cât şi la cele locale. Normal, suntem într-o coaliţie cu PDL, ne susţinem candidaţii proprii, dar, ca în orice protocol politic sau într-o coaliţie, susţinem candidaţii cei mai bine plasaţi în sondaje. Vă dau un exemplu: la Primăria Râmnicului, candidatul va fi de la PDL, iar pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea se va bate deputatul UNPR Dan Constantin Mazilu. Acolo unde avem oameni care au încrederea comunităţii, stau bine în sondaje; acesta va fi criteriul principal care va sta la baza desemnării candidaţilor. Repet, dacă în sondaje, domnul deputat Mazilu va fi cel mai bine plasat, atunci acesta va fi candidatul comun din partea coaliţiei PDL - UNPR la Consiliul Judeţean Vâlcea.

Vreau să vă mai spun că la nivel naţional am trecut de o perioadă grea, de criză economică, în care Guvernul a luat măsuri nepopulare, dar juste, responsabile, corecte. Noi sperăm că, în momentul de faţă, aceste măsuri încep să-şi producă efectele, începe o uşoară creştere economică. Suntem convinşi că până la sfârşitul anului şi începutul anului viitor, românii vor înţelege aceste măsuri juste pe care Guvernul le-a luat şi ne vor da votul şi în 2012. Am ales să sprijinim Guvernul pentru că sprijinim de fapt România".

La rândul său, senatorul Dorel Jurcan, liderul PDL Vâlcea, a precizat: „Am convenit cu colegii noştri din UNPR ca astăzi să semnăm la Vâlcea protocolul de colaborare dintre PDL şi UNPR, protocol care a fost semnat în urmă cu o lună de cele două partide la Bucureşti. Vreau să le mulţumesc colegilor noştri de la UNPR pentru buna colaborare pe care o avem atât la nivelul judeţului, dar şi în Parlament şi sper ca această colaborare să fie durată astfel încât la următoarele confruntări electorale, împreună, să dovedim românilor că am fost oameni de bună credinţă şi că tot ceea ce am făcut a fost în folosul cetăţenilor". (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe