Preşedintele CCI Vâlcea, numit membru în Consiliul Mondial al Camerelor de Comerţ

miercuri, 4 mai 2011

Preşedintele CCI Vâlcea, numit membru în Consiliul Mondial al Camerelor de Comerţ

Eforturile sustinute de promovare a mediului de afaceri prin actiuni concrete si mentinerea unor relatii de cooperare si parteneriat, ii sunt astfel recunoscute prin numirea ca membru in structura cea mai reprezentativa a sistemului cameral, Consiliul Mondial al Camerelor de Comert si Industrie. Inca din 1950, World Chambers Federation (WCF) este divizia specializata ICC (International Chamber of Commerce) pentru camerele de comert si membrii sai la nivel mondial.

In data de 25 aprilie 2011, Valentin Cismaru, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Valcea a fost numit membru in Consiliul General al Camerelor de Comert (WCF General Council). In acest sens, Rona Yircali, Presedintele World Chambers Federation il invita, printr-o scrisoare oficiala, sa sprijine activitatea camerelor de comert din intreaga lume:
„Sunt incantat sa va invit sa va alaturati echipei noastre in calitate de membru in Consiliul General. Candidatura dumneavoastra este sustinuta de catre membrii Consiliului. Am fi onorati sa acceptati sa reprezentati si sa sustineti alaturi de noi, interesele camerelor internationale in calitate de membru".

Presedintele Camerei de Comert si Industrie Valcea este invitat sa participe la prima intalnire a noului Consiliu General care se va desfasura marti, 7 iunie 2011, in Mexico City, chiar inaintea celui de al 7-lea Congres Mondial al Camerelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe