Peste 40 de tineri din Vâlcea au participat la Şcoala PDL de formare politică

duminică, 22 mai 2011

Peste 40 de tineri din Vâlcea au participat la Şcoala PDL de formare politică

Organizatia de Tineret a PDL Valcea a organizat in perioada 20-22 mai Scoala judeteana de formare politica, ocazie prin care peste 40 de tineri din organizatia judeteana, membri ai biroului de conducere si lideri din organizatii locale,au participat la traininguri si workshopuri sustinute de formatori interni ai OT PDL si lideri politici locali.
„Aceasta scoala politica oferă ocazia acumularii unor cunostiinte si perfectionarii in domenii precum valorile doctrinare ale PDL, comunicare organizationala, discurs public, comunicare politica si electorala, precum si informatii privind măsurile asumate la guvernare de PDL. In prima zi, cu ocazia deschiderii scolii ne-am bucurat de prezenta unor invitati de marca precum directorul executiv al Institutului de Studii Populare, Thomas Kleininger; Florin Sari, coordonator de programe al Fundatiei germane Konrad Adenauer; domnul ministru Valentin Iliescu; domnul presedinte al PDL Valcea, senator Dorel Jurcan, domnul deputat Samoil Valcu, domnul secretar general adjunct al PDL Valcea, domnul Romulus Bulacu si domnul Stefan Prala. De asemenea alaturi de tinerii de la Valcea au fost prezenti lideri ai organizatiei nationale a OT PDL, Cristian Hrituc presedinte interimar al OT PDL Romania, George Rusescu, secretar general adjunct si Alin Baciu coordonatorul Echipei de Imagine si al scolilor nationale ale OT PDL.

Organizatia Valcea a fost aleasa pentru demararea in acest an a proiectului national, desfasurat in colaborare cu Institutul de Studii Populare si Fundatia Konrad Adenauer. Scopul este acela de a organiza cursuri de formare politica pentru tineri. OT PDL Valcea a demonstrat intr-o perioada destul de scurta de cand a pornit la drum, ca este o echipa cu potential de crestere si a castigat apreciere inclusiv la nivel national. Am remarcat un interes deosebit aratat de colegii mei care s-au implicat in activitatile desfasurate fapt care, asociat cu sprijinul primit din partea seniorilor si organizatiei nationale ma fac sa fiu increzatoare ca echipa de la tineret va putea contribui decisiv la castigarea tuturor alegerilor care ne asteapta in 2012, la nivel local, judetean si national. Daca vorbim de sprijin, tin sa multumesc domnului Stefan Prala care sprijinit si de data aceasta pentru a putea organiza acest eveniment important pentru noi. Tinerii sunt o pepiniera a partidului, de aceea investim in formarea viitorilor politicieni. Din cei 40 de participanti, peste jumatate sunt tineri din mediul rural, acesta este un semn ca ne dorim ca un numar cat mai mare de tineri sa fie alesi cu ocazia alegerilor locale de anul viitor", a precizat liderul tinerilor democrat liberali din Valcea, Alina Lupu.

Scoala judeteana de formare politica de la Valcea face parte dintr-un proiect general de formare politică a tinerilor din PDL având ca scop organizarea de sesiuni de traininguri la nivel judeţean sau regional, sustinute de traineri interni formati la Scoala de traineri a OT PDL. OT PDL, prin acest proiect, isi propune ca în anul 2011, prin şcolile regionale, judeţene sau locale să acopere toate organizaţiile de tineret din ţară ale PDL si peste 1 000 de tineri membri OT PDL care poata să participa la aceste workshopuri politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe