La PDL, au câştigat oamenii cu rezultate

miercuri, 18 mai 2011

Deputatul Samoil Vîlcu:

La PDL, au câştigat oamenii cu rezultate

Secretarul general al PDL Vâlcea, deputatul Samoil Vîlcu se declară mulţumit de modul în care s-a desfăşurat Convenţia Naţională în zilele de 14 şi 15 mai la Palatul Parlamentului.

„ A fost o competiţie adevărată, de care avea nevoie PDL, cu 2 zile de dezbateri în interiorul partidului. Am demonstrat încă o dată că suntem o forţă politică importantă, o familie adevărată, puternică şi unită.

Era de aşteptat să câştige Emil Boc, dar şi Vasile Blaga rămâne un om important şi necesar pentru PDL. Avem obiective clare de îndeplinit:continuarea reformelor, a investiţiilor, modernizarea statului şi creşterea volumului de fonduri europene atrase prin proiecte. La fel de însemnat pentru noi, democrat liberalii, va fi şi parteneriatul cu preşedintele Traian Băsescu.

În privinţa desemnării celorlalţi membrii ai conducerii Biroului Permanent Naţional pot să spun că au câştigat oamenii cu rezultate, care s-au implicat şi de la care avem aşteptări multiple. Subliniez că principalul nostru obiectiv este de a câştiga alegerile locale din 2012", a declarat secretarul general al PDL Vâlcea, deputatul Samoil Vîlcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe