Ionel Giuran, noul preşedinte al conservatorilor vâlceni

duminică, 29 mai 2011

Ionel Giuran, noul preşedinte al conservatorilor vâlceni

Duminică, 29 mai 2011, la Casa Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea a avut loc Conferinţa Filialei Judeţene a Partidului Conservator (PC) Vâlcea, după ce fostul preşedinte Mircea Stănculescu a fost demis în luna aprilie şi după exact un an de la ultimele alegeri pentru structurile de conducere ale PC Vâlcea. La lucrările conferinţei au fost invitaţi 580 de delegaţi din tot judeţul, însă au onorat prezenţa doar ceva mai mult de 480 de persoane. Cele mai numeroase delegaţii au fost cele din Păuşeşti Măglaşi (40 de membri) şi din Frânceşti (24 de membri).

La începutul şedinţei, secretariatul tehnic al Conferinţei a înregistrat candidaturile la structurile de conducere din cadrul conservatorilor vâlceni: Mihai Persu şi omul de afaceri Ionel Giuran (patronul ONIL SERV şi care are balastieră în comuna Ioneşti) - pentru fotoliul de preşedinte; Ion Pîrvulescu, Nicolae Năsturică şi Gheorghe Teodorescu - pentru funcţia de prim-vicepreşedinte; Cosmin Ghiţă (fostul director de la Direcţia de Statistică şi fiul primarului din Vlădeşti) - pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Tineret de la PC Vâlcea.

După numărarea voturilor, Ionel Giuran a întrunit cele mai multe opţiuni (260), însă au existat mulţi contestatari care nu au fost de acord cu rezultatul votului. Pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PC Vâlcea a fost reales Ion Pîrvulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe