Firmele de transport rutier de marfă şi persoane, luate la puricat de ITM Vâlcea

duminică, 22 mai 2011

Firmele de transport rutier de marfă şi persoane, luate la puricat de ITM Vâlcea

În conformitate cu dispoziţia transmisă de Inspecţia Muncii Bucureşti, în perioada 02.05.2011 - 27.05.2011 se desfăşoară Campania naţională privind verificarea respectării prevederilor de securitate şi sănătate în muncă de către angajatorii care desfăşoară activităţi de transport rutier de marfă şi de persoane - etapa I. Această campanie se adresează angajatorilor care desfăşoară activităţi economice principale sau secundare de transport rutier de marfă şi de persoane.
Obiectivul nr. 1, principal, al campaniei îl constituie creşterea gradului de conştientizare pentru angajatori şi lucrătorii acestora, în ceea ce priveşte respectarea prevederilor legale referitoare la securitatea şi sănătatea lucrătorilor şi utilizarea echipamentelor de muncă fără pericol, destinate transportului de marfă şi persoane.

Obiectivul nr. 2 al campaniei îl constituie mediatizarea campaniei naţionale privind verificarea respectării prevederilor de securitate şi sănătate în muncă de către angajatorii care desfăşoară activităţi de transport rutier de marfă şi de persoane.
În conformitate cu metodologia transmisă de Inspecţia Muncii, în perioada stabilită, I.T.M. Vâlcea va programa şi va desfăşura acţiuni de control la sediul angajatorilor sau punctelor de lucru declarate ale acestora, în primul rând la unităţile care au înregistrat accidente de muncă şi care au riscuri majore de accidentare şi îmbolnăvire profesională.
Conform obiectivului de mediatizare a campaniei, prin comunicate de presă, prin organizarea de conferinţe de presă, ITM Vâlcea va transmite către mass-media locală atât aspecte legate de modul de desfăşurare a acţiunilor de control, cât şi date statistice privind rezultatele obţinute la finalul campaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe