Dan Mazilu: UNPR şi PDL ar putea avea candidaţi comuni la preşedinţia CJ şi la Primăria Râmnicului

miercuri, 11 mai 2011

Dan Mazilu: UNPR şi PDL ar putea avea candidaţi comuni la preşedinţia CJ şi la Primăria Râmnicului

UNPR şi PDL ar putea avea candidat comun la preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea şi la Primăria Râmnicului, a declarat marţi liderul Organizaţiei judeţene a Uniunii Naţionale pentru Progresul României, deputatul Dan Mazilu.

'Mai mult ca sigur că vom proceda şi noi ca şi USL cu privire la cele două funcţii administrative în judeţ - preşedinţia CJ şi Primăria municipiului reşedinţă de judeţ. Evident, pe baza unui sondaj de opinie cu privire la cel mai bine plasat dintre propunerile PDL şi UNPR.

Cele două partide, contrar zvonurilor, nu vor fuziona, pentru că s-au semnat deja protocoale de susţinere anul viitor în alegeri. Nu cred că îşi aveau rostul aceste protocoale dacă se punea în discuţie fuziunea', a afirmat Mazilu.

El a susţinut că şi în alte localităţi va funcţiona o formă de 'candidatură unică'. 'În sensul că, dacă în vreo comună PDL are un candidat mai bine plasat, nu are rost să punem şi noi altul ca să încurcăm sau invers', a explicat Mazilu.

Deputatul UNPR a susţinut, de asemenea, că nu este interesat de o eventuală candidatură la preşedinţia Consiliul Judeţean. (Agerpres)

De Sfinţii Constantin şi Elena, deputatul Dan Mazilu inaugurează sediul UNPR Vâlcea

Deputatul Dan Mazilu, unul dintre cei mai activi şi populari parlamentari vâlceni, ne-a declarat că UNPR îşi va inaugura sediul Organizaţiei Judeţene Vâlcea, de Ziua Sfintilor Împăraţi Constantin si Elena, în prezenţa ministrului Apărării, Gabriel Oprea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe