Cristian Buican îşi poate lua ADIO de la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean

duminică, 1 mai 2011

 

Cristian Buican îşi poate lua ADIO de la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean

 

• Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea: Şansele USL la Consiliul Judeţean ar fi zero fără Ion Cîlea

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat la Râmnicu Vâlcea, în cadrul unei conferinţe de presă, că şansele Uniunii Social Liberale de a câştiga alegerile pentru Preşedinţia Consiliului Judeţean ar fi zero dacă Ion Cîlea, liderul PSD Vâlcea, nu ar fi candidatul acestei alianţe. „Sondajul din luna mai-iunie, care se va efectua în judeţul Vâlcea, îl va scoate pe Ion Cîlea de departe candidatul Alianţei noastre la şefia judeţului, sunt convins de acest lucru. Intoxicările din ultimul timp, apărute pe tot felul de site-uri care privesc o negociere la centru referitoare la sacrificarea candidatului social-democrat sunt doar mijloace ale PDL de a rupe unitatea alianţei. Liderii naţionali ai USL nu sunt nebuni şi nu ar risca pierderea alegerilor pentru jocuri de culise", a declarat Liviu Dragnea. Secretarul general al PSD a fost prezent joi la Râmnicu Vâlcea pentru a lămuri situaţia cu privire la candidatul USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, după cum a afirmat preşedintele PSD Vâlcea Ion Cîlea.

Ion Matei mai are ceva de muncă

„Candidatul USL va fi desemnat în urma unor sondaje de opinie, care vor fi făcute în lunile mai şi iunie", spune Dragnea.  În ceea ce priveşte situaţia la nivelul USL Vâlcea, Liviu Dragnea a afirmat că nu îl vede pe Ion Cîlea făcând campanie candidatului ACD pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, pentru că nu va fi cazul. „Dumnealui va câştiga detaşat sondajul intern şi va fi, în ciuda tuturor atacurilor (cele mai multe lansate de „colegii" de alianţă - nr), motorul de campanie al USL la Vâlcea. Mi-aş dori să spun acest lucru şi despre candidatul nostru pentru Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, însă dumnealui nu se clasează la acest moment la fel de bine în sondaje", a mai spus Dragnea. În ceea ce priveşte protocolul USL referitor la numărul de candidaţi la nivel naţional, Liviu Dragnea spune că va exista o negociere totuşi, dacă, în urma sondajului, s-ar depăşi la unul dintre cele două partide numărul de candidaţi. „Protocolul USL prevede un număr de 21 la 20 numărul de candidaţi pentru cele două partide. Dacă însă, în urma sondajului de opinie fie PSD, fie PNL ar avea 25 de candidaţi mai bine în sondaje la nivel de consilii judeţene, va avea loc o negociere pentru a ne încadra în limitele protocolului. Dar această negociere se va face în mod realist Nu vom renunţa la vreun candidat care are cele mai mari şanse să câştige alegerile numai că este al 25-lea bine clasat în sondaje", a mai spus Dragnea.


Emil Boc, pus la zid pentru situaţia de la Oltchim

Pentru secretarul general al PSD, Emil Boc reprezintă „un rău foarte mare, pentru că el patronează corupţia din rândul partidului". „Mulţi spun că Emil Boc nu e un om rău, e doar neputincios şi incompetent. Eu am spus că este foarte rău pentru că patronează corupţia instituţiei, corupţia din partid. El are pe masă în fiecare zi informaţii cu privire la tot ce fac membrii săi de partid dar nu ia nici un fel de măsură. Mai mult, pentru cele spuse de Emil Boc aici, la Râmnicu Vâlcea, cu privire la sprijinirea Oltchim, eu atât zic că trebuie să-i fie ruşine", a precizat Liviu Dragnea. În prezent, pentru sondajul USL pentru candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean sunt înscrişi liderul social-democrat Ion Cîlea, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean şi deputatul liberal Cristian Buican, liderul Organizaţiei Judeţene a PNL Vâlcea. (A.V.)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe