Ştefan Prală şi tinerii pedelişti vâlceni au realizat acţiuni de ecologizare în tot judeţul

miercuri, 20 aprilie 2011

• Preşedintele Colegiului Horezu

Ştefan Prală şi tinerii pedelişti vâlceni au realizat acţiuni de ecologizare în tot judeţul

În perioada 02 - 16 aprilie, preşedintele Colegiului Horezu (PDL), Ştefan Prală, alături de mai mulţi tineri, coordonaţi de preşedinta Organizaţiei de Tineret a PDL Vâlcea, Alina Lupu, împreună cu elevi şi alţi membri ai comunităţilor, au plantat pomi şi flori în localităţile: Drăgăşani, Băbeni, Horezu, Ioneşti, Câineni şi Boişoara.

În data de 2 aprilie, împreună cu OTPDL Drăgăşani şi elevi din localitate, au fost plantaţi pomi şi trandafiri, au fost văruite bordurile şi au fost strânse gunoaiele în parcul din centrul celui de-al doilea municipiu al judeţului. În aceeaşi zi acţiunea a continuat la Ionesti, în curtea unei şcoli. Tot pe 2 aprilie, sub organizarea preşedintelui Colegiului Horezu, Ştefan Prală, de această dată în orasul Horezu, împreună cu elevii din localitate, au fost plantaţi 50 de pini.

În data de 9 aprilie, în oraşul Băbeni, Ştefan Prală, împreună cu primarul Ştefan Bogdan şi ministrul Valentin Iliescu (preşedintele Colegiului Drăgăşani), au coordonat o altă acţiune de ecologizare fiind plantaţi pomi în centrul localităţii. Nu în ultimul rând, în data de 16 aprilie au avut loc acţiuni similare în două comune din nordul judeţului, Câineni şi Boişoara cu participarea primarului Ionel Nicolae si preşedinta Colegiului Brezoi, Iuliana Moise.

„Prin implicarea în aceste acţiuni, tinerii din PDL au demonstrat că pot fi oricând un exemplu de urmat chiar şi pentru seniori, motiv pentru care ţin să îi felicit. Atenţia pentru natură înseamnă în primul rând atenţie pentru om, obiectiv pe care Partidul Democrat Liberal l-a avut întotdeauna în vedere." a declarat preşedintele Colegiului Horezu, Ştefan Prală.
Întreaga acţiune s-a bucurat de un real succes, fiind salutată de cetăţeni în toate localităţile în care s-a desfăşurat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe