Sparle si soparle

miercuri, 27 aprilie 2011

Sparle si soparle

• La întâlnirea delegaţiei guvernamentale aflată în judeţul Vâlcea, a lipsit de la apel un „personaj important": prefectul Petre Ungureanu, fugit pe plaiuri străine tocmai pentru a nu da ochii cu premierul Emil Boc. Aflând acest lucru, ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş (aflat şi el în vizită la Vâlcea) a luat foc şi a recunoscut în cadrul unei discuţii restrânse că va lua măsuri şi va dispune un control pentru a se vedea motivele reale ale „emigrării" lui Petre Ungureanu în străinătate.

• La ceremonia semnării contractelor de finanţare de la Consiliul Judeţean Vâlcea, directoarea de la Intergrare Europeană, Carmen (Cruela) Alexandrescu a fost apostrofată chiar de către premierul Emil Boc că îi vorbeşte... de sus. Am accepta această „variantă" având în vedere că foarte multă lume îi vorbeşte lui Emil Boc „de sus" însă în acest caz a fost un gest nedemen şi necivilizat din partea doamnei Alexandrescu....

• Pe adresa electronică a ziarului am primit un mesaj interesant, în urma căruia am decis demararea unei anchete jurnalistice pentru a-i verifica autenticitatea: „FCT INDUSTRIAL este o firmă prin care se fura (în favoarea cui?) curent electric şi abur cu nemiluita de la OLTCHIM! Au aparate de măsură "lucrate' care înregistrează mai nimic! Verificabil pentru cine vrea! Totodata acest SRL din curtea OLTCHIM-ului, îi produce acestuia si alte pagube. Aviz persoanelor responsabile!"

• O altă găinărie de sute de mii de euro! În 2006-2007 marele manager vinde un teren pe bani mulţi în Mihăeşti Tătărani unui investitor străin. Investitorul vinde apoi către societatea de stat (Ramplast) în repetate rânduri produse supraevaluate (suporturi metalice). Se foloseşte o societate intermediară (posibil a directorului pus de străin la fabrica lui şi care a lucrat şi în combinat înainte) pentru creşterea preţului şi colectarea profitului. Mergem pe acest fir şi astfel se măreşte numărul de pagini al cărţii „Cele o mie de feţe ale generalului".

• Constantin Roibu frecventează localuri de lux din capitală, unde un meniu costă peste 500 de euro...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe